Εύη Βατίδου: «Προσπαθώ να βρω ισορροπία και να προστατεύσω την ουσία»

Ο απολογισμός στο Instagram 40 μέρες μετά τον θάνατο του Αλέξη Κούγια

Τι είχε πει ο Χρίστος Κούγιας για τη σχέση με τη μητέρα του

Σχεδόν σαράντα ημέρες πέρασαν από τότε που έφυγε από τη ζωή ο Αλέξης Κούγιας, και η πρώην σύζυγός του και μητέρα των δυο του παιδιών, Εύη Βατίδου, δημοσίευσε ένα μακροσκελές μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η ανάρτηση αφορά στη δημόσια εικόνα της από τότε που ξεκίνησε την καριέρα της και σήμερα, μετά τον γάμο και το διαζύγιο της με τον γνωστό ποινικολόγο.

Χρίστος Κούγιας: Πρώτη φορά μίλησε για τη σχέση με τη μητέρα του

«Όταν ξεκίνησα και εκτέθηκα στα ΜΜΕ, προέβαλα την εργασία μου τότε το 1998. Στην πορεία, η δημόσια εικόνα μου διαμορφώθηκε από στοιχεία που δεν αντικατόπτριζαν το έργο μου. Οι άνθρωποι δε με έκριναν για όσα δημιουργούσα αλλά για τις απόψεις μου, τις εμπειρίες μου ή και για στιγμές της ζωής μου που δεν ήθελα να γίνουν αντικείμενο συζήτησης, αλλά συνέβη.

Η έκθεση άλλοτε με έκανε να νιώσω ελεύθερη! Μου δόθηκε η ευκαιρία να μιλήσω για όσα με απασχολούσαν και το έκανα! Όμως, για διάφορους λόγους, έχασα τον έλεγχο της αφήγησης!

Όταν η προσοχή στράφηκε προς λάθος σημεία, κατάλαβα πόσο δύσκολο ήταν να την επαναφέρω εκεί που πράγματι ήθελα! Τα μέσα μπορούσαν να διαστρεβλώσουν τα λόγια μου ή να με παρουσιάσουν με τρόπους που δε με εξέφραζαν. Τελικά, οι προσωπικές μου ανησυχίες έγιναν πιο ενδιαφέρουσες για το κοινό από την εργασία μου ή τους στόχους μου! Σήμερα προσπαθώ να βρω ισορροπία, να παραμείνω αυθεντική και να προστατέψω την ουσία».