Κατερίνα Δαλάκα: Η νέα της ζωή - Γιατί εγκατέλειψε στην Αθήνα

«Έχω λίγο απομακρυνθεί από όλα και νιώθω πολύ καλά»

Κατερίνα Δαλάκα: Όσα είπε για τον λόγο που αποφάσισε να εγκαταλείψει την Αθήνα/ βίντεο Ηappy Day

Η Κατερίνα Δαλάκα, η αθλήτρια του στίβου, που έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τις συμμετοχές της στο παιχνίδι επιβίωσης «Survivor» αποκάλυψε πως έχει εγκαταλείψει την Αθήνα και ζει ευτυχισμένη στον τόπο καταγωγής της, την Κατερίνη.

«Αν ξαναγινόταν Survivor, δε θα πήγαινα. Νομίζω με έχει βαρεθεί λίγο ο κόσμος. Φτάνει. Δε θέλω να ασχοληθώ με τον χώρο της τηλεόρασης. Γι’ αυτόν τον λόγο έχω φύγει από την Αθήνα και μένω πλέον στην Κατερίνη, τον τόπο μου. Έχω λίγο απομακρυνθεί από όλα και νιώθω πολύ καλά», είπε στην εκπομπή Ηappy Day.

 

«Δε μου λείπει καθόλου η Αθήνα. Και τώρα που ήρθα για κάποιες δουλειές, θέλω να φύγω», εξομολογήθηκε.

Δαλάκα - Γκέντσογλου: Είναι σε σχέση; Οι φωτογραφίες από το αυτοκίνητο

Κατερίνα Δαλάκα: Τι απάντησε για τον Σάββα Γκέντζογλου

Σχετικά με τη δημοσιεύματα που έχουν κυκλοφορήσει για την προσωπική της ζωή και τα πιο πρόσφατα που έλεγαν ότι ήταν σε σχέση με τον Σάββα Γκέντσογλου, η ίδια απάντησε: «Αν έχω κάποια σχέση δε θα κρυφτώ, θα το δείξω. Δε μου αρέσει το κρυφτό. Αν ήμουν ζευγάρι με τον οποιονδήποτε άνθρωπο, θα το είχα δείξει. Όχι ότι θα το διαφήμιζα, αλλά θα είχε φανεί».