Διακοπές στο Ντουμπάι απολαμβάνει η Ιωάννα Τούνη μαζί με την παρέα της αυτές τις μέρες, ανεβάζοντας συνεχώς στιγμιότυπα και βίντεο στα social media δείχνοντας στους διαδικτυακούς της φίλους πώς περνάνε.
Αλεξάνδρου: Το γλυκό βίντεο με τον γιο του όσο η Τούνη είναι στο Ντουμπάι
Την Κυριακή 26 Ιανουαρίου, την ημέρα που πραγματοποιήθηκε η μεγαλειώδης συγκέντρωση για τα Τέμπη τόσο στο Σύνταγμα όσο και σε άλλα μέρη της Ελλάδας αλλά και σε ξένες χώρες, η γνωστή Influencer από τη Θεσσαλονίκη έδειχνε… τις τουαλέτες σε mall του Ντουμπάι αλλά και τους χορούς με τους φίλους της.
Το βίντεο αυτό προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις και τα social media της «πλημμύρισαν» με σχόλια που της έγραφαν ότι «ζει εκτός πραγματικότητας». Οι χρήστες του Tik Tok δεν λυπήθηκαν την influencer και για ακόμη μια φορά την «έβαλαν» στον τοίχο για την επίδειξη της πολυτελούς ζωής της. Υπήρξαν ωστόσο και κάποιοι που την υποστήριξαν.
Δες μερικά σχόλια:
Μετά τις έντονες αντιδράσεις και τα δεκάδες αρνητικά σχόλια, η Ιωάννα Τούνη έκανε Instastory για τα Τέμπη, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Μακάρι να ήμουν και εγώ εκεί… Δικαιοσύνη για τα Τέμπη».