Στα εγκαίνια της ετήσιας έκθεσης του Ούγρου ζωγράφου Τίμπορ Φούλοπ, με τίτλο «Όλα είναι φωτεινά», παραβρέθηκε η οικογένειά του.
Ιζαμπέλλα Φούλοπ: Η ηλικία, ο ζωγράφος πατέρας και η σχέση με Ολυμπιονίκη
Εκεί ήταν φυσικά και η κόρη του, η ηθοποιός Ιζαμπέλλα Φούλοπ, η οποία πόζαρε με τους γονείς της και τις τρεις αδελφές της κι έτσι διαπιστώσαμε την εκπληκτική ομοιότητα με τη μητέρα της, Πένυ Τσαλουχίδου, η οποία είναι δικηγόρος.
Πένυ Τσαλουχίδου- Ιζαμπέλλα Φούλοπ/ NDP Ανδρέας Νικολαρέας
Ο πατέρας της ηθοποιού ζει και δραστηριοποιείται στην Ελλάδα, τα τελευταία 30 χρόνια. Η Ιζαμπέλλα Φούλοπ έχει συνολικά τέσσερα αδέλφια. Τα δύο μεγαλύτερα ζουν στην Ουγγαρία.
Ιζαμπέλλα Φούλοπ: Mε τον Γ. Δερβίση στα εγκαίνια της gallery του μπαμπά της
Πένυ Τσαλουχίδου- Ιζαμπέλλα Φούλοπ/ NDP Ανδρέας Νικολαρέας
Στην έκθεση του μπαμπά τους στμ Κηφισιά παραβρέθηκαν και οι δύο αδελφές της ηθοποιού, Ραφαέλα και Ελεάννα.
Ραφαέλα Φούλοπ-Ιζαμπέλλα Φούλοπ-Τίμπορ Φούλοπ-Ελεάννα Φούλοπ/ NDP Ανδρέας Νικολαρέας
Πένυ Τσαλουχίδου-Ελεάννα Φούλοπ-Τίμπορ Φούλοπ-Ιζαμπέλλα Φούλοπ-Ραφαέλα Φούλοπ/ NDP Ανδρέας Νικολαρέας