Ο Μπουγιούρης παραδέχεται την σχέση με την Οικονομάκου!

«Την αγαπούσα αλλά χωρίσαμε», είπε για πρώτη φορά δημοσίως

Με την αγωνία είχαμε μείνει τόσο καιρό: ήταν ή όχι ζευγάρι ο Παναγιώτης Μπουγιούρης και η Αθηνά Οικονομάκου; Τα δημοσιεύματα για την σχέση τους οργίαζαν, οι δύο ηθοποιοί όμως αρνούνταν τα πάντα, ενώ ακολούθησαν κάποια... μισόλογα από την πλευρά του Παναγιώτη. Μήνες μετά, ο ηθοποιός επιβεβαίωσε νέτα - σκέτα όσα λέγονταν και γράφονταν, ενώ η συνάδελφός του ακόμα να μας... διαφωτίσει!

«Θα το πω πρώτ�� φορά δημοσίως: ναι, είχα σχέση με την Αθηνά! Την αγαπούσα πάρα πολύ, γοητεύτηκα!» είπε ο Παναγιώτης στο «Μες Την Καλή Χαρά» και πρόσθεσε ότι ήταν μια πολύ όμορφη σχέση που τελείωσε.

Μέλι έσταζε το στόμα του ηθοποιού... «ήταν μια πολύ όμορφη σχέση, από τις ομορφότερες της ζωής μου», πρόσθεσε! Μήπως πονάει ακόμα το δοντάκι ή ιδέα μας είναι;

«Δυστυχώς, χωρίσαμε», συνέχισε ο Παναγιώτης και έσπευσε να διευκρινίσει πως οι λόγοι ήταν πολλοί και διάφοροι αλλά ο ίδιος δεν έφταιγε! «Φυσικά και έχω αναρωτηθεί αν υπήρχαν πράγματα που δεν έκανα ή θα μπορούσα να έχω κάνει για να σωθεί αυτή η σχέση... κάποια πράγματα εξελίσσονται με έναν περίεργο τρόπο».

Αφού μας τα είπε όλα αυτά, ο ηθοποιός τόνισε πως δεν του αρέσει να μιλάει για τα προσωπικά του. Μην νομίζετε, όμως, ότι σταμάτησε το λογίδριο περί έρωτος με την Αθηνά... συνέχισε απτόητος!

«Με το που κάποιοι οσμίστηκαν την σχέση μας πέσανε σαν τα μπαρακούντα να βγάλουν το ζευγάρι κτλ, το οποίο μπορεί από πλευράς δημοσίων σχέσεων να είναι πολύ ωραίο, αλλά για κακή μας τύχη πήρε πολύ μεγάλη δημοσιότητα στην απαρχή της γνωριμίας μας, μόλις είχαμε γνωριστεί... δεν υπήρχε πρόθεση να το κρύψουμε, αλλά ούτε και να το πουλήσουμε», συμπλήρωσε.

Ναι, πες μας τώρα ότι τα μέσα φταίνε που χωρίσατε... Μάλλον δεν την έχει ξεπεράσει ακόμα την Αθηνά ο Παναγιώτης, αλλά ποιός ξέρει γιατί δεν παίζει επανασύνδεση;