Κορυφαία μαργαριτάρια επωνύμων

Τι έχουν δηλώσει κατά καιρούς

Ψάξαμε, βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε κορυφαίες ατάκες επωνύμων που έχουν γράψει ιστορία. ��ια να μην… αισθανθούν άσχημα, δεν θα αποκαλύψουμε τα ονόματα τους αλλά με λίγο ξεσκόνισμα της μνήμης σας, σίγουρα θα βρείτε για ποιον χτυπά η καμπάνα. Πάμε λοιπόν.

Γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια που θέλει να κάνει και… ποιοτική στροφή είπε : «Οκτώ στους δέκα Έλληνες πιστεύουν ότι τα μοντέλα είναι χαζά. Τους υπόλοιπους τρεις όμως , που πιστεύουν πως είμαστε έξυπνες δεν τους ακούμε».

Πασίγνωστος παρουσιαστής ειδήσεων μας χάρισε την εξής ατάκα: «Το πρωτοφανές αυτό γεγονός, συμβαίνει για δεύτερη φορά».

Τραγουδίστρια που λαϊκή δε θέλει να την λες, ξεστόμισε: Η ηχογράφηση έγινε στο σπήλαιο, όπου βρέθηκε ο πρώτος εν ζωή σκελετός.

Πρώτο όνομα στις πίστες με στόμφο και σοβαρότητα δήλωσε σε συνέντευξή του: «Όταν τους ζήτησα την ανάγκη τους δεν μου την έδωσε κανείς».

Γυναίκα συνάδελφός του προηγούμενου ενώ βρισκόταν στην πίστα ζήτησε: «Παρακαλώ να χαμηλώσουν τα φώτα, γιατί τώρα θα πω ένα τραγούδι off the record».

Ηθοποιός με πρωταγωνιστικούς ρόλους στο ενεργητικό της είπε: «Δόξα τω Θεώ, είμαι άθεη».

Γνωστότατος πολιτικός μας προσέφερε την εξής ατάκα: «Αυτό το θέμα θα έλεγα είναι άνευ ουσιαστικής ουσίας».

Αυτές είναι μερικές από τις απολαυστικές ατάκες που κατά καιρούς μας έχουν χαρίσει οι επώνυμοι και φυσικά έχει και... συνέχεια.