Μόνικα Μπελούτσι: Η ομορφότερη μαμά του κόσμου

Τί απαντά η ίδια σε αυτόν το χαρακτηρισμό

Από τις πλέον ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της δηλώνει ότι διανύει η Μόνικα Μπελούτσι, που βρίσκεται στην Ιταλία για τα γυρίσματα της νέας της ταινίας, με συμπρωταγωνιστή τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο.

Η ταινία έχει τον τίτλο «Εγχειρίδιο της Αγάπης 3» και σύμφωνα με το σενάριο, η Μόνικα ερωτεύεται τον κατά πολύ μεγαλύτερό της Ρόμπερτ, ο οποίος υποδύεται έναν αμερικανό καθηγητή Τέχνης.

«Υποδύομαι για γυναίκα με προβλήματα που συναντά έναν άντρα 60 ετών και δεν μπορεί να αντισταθεί στη δύναμη του έρωτά του. Όμως υπάρχει κι ο πατέρας της, νέος και υπέροχος και η σχέση πατέρα και κόρης γίνεται δύσκολη», δήλωσε η Μπελούτσι.

Παρόλο που έγινε για δεύτερη φορά μητέρα μόλις πριν 4 μήνες, η Μόνικα δεν σταματά να δουλεύει. Ούτε όμως εγκαταλείπει την μικρούλα Λεονί. «Η Λεονί γεννήθηκε πριν από 4 μήνες κι εγώ κάνω ταινίες. Πραγματικά αυτό το παιδί μου έδωσε απίστευτη ενέργεια επειδή από τότε που γεννήθηκε δεν σταμάτησα να δουλεύω. Επομένως ταξιδεύει μαζί μου πάρα πολύ, παίρνει αεροπλάνα, είναι στα γυρίσματα γιατί τη θηλάζω ακόμα», ανέφερε, ευχαριστώντας δημόσια τους συνεργάτες της, καθώς όπως αποκάλυψε, διακόπτει κάθε τρεις ώρες το γύρισμα, για να θηλάσει την μικρή.

Η Μόνικα που έχει ακόμη μια κόρη έξι ετών από τον γάμο της με τον Γάλλο ηθοποιό Βενσάν Κασέλ, δηλώνει ότι διανύει μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της. «Είμαι πολύ ευτυχισμένη» είπε χαρακτηριστικά, ενώ δεν σχολίασε τα δημοσιεύματα που την χαρακτηρίζουν ως την ομορφότερη μαμά του κόσμου.

Μετά τον τοκετό, η Μόνικα γύρισε διαφημιστικό για γνωστό ποτό, έχει κάνει δυο ταινίες, παίζει σε γαλλική τηλεοπτική σειρά και σύντομα θα κυκλοφορήσει βιβλίο με φωτογραφίες της από διάσημους φωτογράφους. Και η πλούσια δραστηριότητά της συνεχίζεται…