Ανάσταση με τον Γιώργο Μπόγρη έκανε η Έλλη Κοκκίνου

Κάντε κλικ για να μάθετε λεπτομέρειες!

​ Γεμάτο φυσικά σκηνικά και αγαπημένα πρόσωπα, ήταν το φετινό Πάσχα για την εντυπωσιακή Έλλη Κοκκίνου! Η γνωστή τραγουδίστρια πέρασε σχεδόν όλη τη διάρκεια της Μ. Εβδομάδας στο εξοχικό της στο «Πόρτο Ύδρα» συντροφιά με τα αγαπημένα της πρόσωπα , τη μητέρα της, και τον λατρεμένο της γιο, Αλέξανδρο.

Ο μικρός Αλέξανδρος γεμάτος χαρά, απόλαυσε διαφόρων ειδών παιχνίδια στη φύση, καθώς είχε την ευκαιρία να συναναστραφεί με πολλά παιδάκια φιλικών οικογενειών .

Η όμορφη τραγουδίστρια δε θα μπορούσε να μην περάσει λίγο «Πασχαλινό» χρόνο με τον αγαπημένο της Γιώργο Μπόγρη!..Για του λόγου το αληθές , το ζευγάρι έκανε Ανάσταση μαζί, στη Θεσσαλονίκη.

Ο μικρός Αλέξανδρος την ημέρα της Ανάστασης ήταν με τον πατέρα του και πρώην σύζυγο της Έλλης Κοκκίνου, Παναγιώτη Βασιλειάδη. Στη Θεσσαλονίκη η γλυκιά Έλλη, εκτός από τον αγαπημένο της, συνάντησε την καλή της φίλη Σίσσυ Χρηστίδου και όλοι μαζί μετά την Ανάσταση , διασκέδασαν στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Σάκης Ρουβάς με τους Onirama!

Μάλιστα στην όμορφη Θεσσαλονίκη, σε λίγες μέρες και συγκεκριμένα από τις 11 Μαΐου θα ξεκινήσουν οι εμφανίσεις της Έλλης μαζί με τον Νίκο Οικονομόπουλο.
Η Έλλη το περι��ένει πως και πως αφού θα έχει λίγο περισσότερο χρόνο με τον σύντροφό της , Γιώργο Μπόγρη.​