Δείτε τη συνέντευξη του Άκη Σακελλαρίου στο star.gr, τον Ιούνιο του 2023
Η αρχαία τραγωδία του Αισχύλου, «Ικέτιδες», φιλοξενήθηκε στο Ηρώδειο, χθες βράδυ και πλήθος κόσμου παρακολούθησε το έργο, σε σκηνοθεσία Μαριάννας Κάλμπαρη.
Μαρίνα Σάττι: Εντυπωσίασε με τη φωνή της στην Επίδαυρο
Στους ρόλους πρωταγωνιστούν η Λυδία Κονιόρδου (Πελασγός), η Λουκία Μιχαλοπούλου (Αμυμώνη), η Λένα Παπαληγούρα (Υπερμνήστρα), ο Άκης Σακελλαρίου (Δαναός) και ο Γιάννης Τσορτέκης (Αιγύπτιος Κήρυκας).
Λένα Παπαληγούρα- Άκης Σακελλαρίου- Λουκία Μιχαλοπούλου στις «Ικέτιδες»/ NDP ΕΛΛΗ ΠΟΥΠΟΥΛΙΔΟΥ
Επίσης, η Μαρίνα Σάττι εμφανίστηκε ως σολίστ και κορυφαία του Χορού μαζί με τις χορωδούς από το δικό της γυναικείο χορωδιακό σχήμα Chóres.
Ο Άκης Σακελλαρίου με την κόρη του, Σμαράγδα και Melia Kreiling/ NDP ΕΛΛΗ ΠΟΥΠΟΥΛΙΔΟΥ
Ανάμεσα στα γνωστά πρόσωπα που παρακολούθησαν την παράσταση στο Ηρώδειο ήταν και η κόρη του Άκη Σακελλαρίου, Σμαράγδα. Ο ηθοποιός έχει αποκτήσει με τη διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων, Τίνα Βασιλικού, δύο παιδιά, μια κόρη και έναν γιο.
Άκης Σακελλαρίου: Σπάνια εμφάνιση με την κούκλα κόρη του, Σμαράγδα
Η Σμαράγδα Σακελλαρίου είναι μια εντυπωσιακή κοπέλα και διατηρεί ένα προφίλ με καλλιτεχνικές φωτογραφίες στο instagram.