Βάσω Λασκαράκη: Η αντίδρασή της σε ερώτηση ρεπόρτερ προς τον Λευτέρη Σουλτάτο /Βίντεο: Happy Day
«Μαγεμένη» από τις ομορφιές της Κρήτης είναι η Βάσω Λασκαράκη. Έτσι μετά τη Σαντορίνη έριξε… άγκυρα στο αγαπημένο της νησί.
Βάσω Λασκαράκη: Βουτιές στην Κρήτη με floral μπικίνι!
Σε μια βόλτα με το σκάφος η ηθοποιός και ο σύζυγός της, Λευτέρης Σουλτάτος απόλαυσαν τις βουτιές τους στα διαβολικά λιμάνια.
Βάσω Λασκαράκη: Η πόζα με μαύρο μπικίνι στο Σεϊτάν Λιμάνι
«Σεϊτάν Λιμάνια ή αλλιώς τα διαβολικά λιμάνια ή τα λιμάνια του διάβολου …. Όπως και να τα πείτε η ομορφιά τους είναι μαγική , συγκλονιστική, ή απλά «διαβολική». Η ονομασία είναι τουρκικής προέλευσης, από την περίοδο της Τουρκοκρατίας στο νησί και σημαίνει διαβολικός (Διαβολικά/Καταραμένα Λιμάνια). Ο χαρακτηρισμός αυτός οφείλεται στην επικινδυνότητα των κυματισμών στην περιοχή», ανέφερε η Βάσω Λασκαράκη.
Η θάλασσα ανοίγει την όρεξη και έτσι το βράδυ της Τετάρτης 21/8, γεύτηκε τοπικά εδέσματα σε εστιατόρια στα Άπτερα Χανίων.
«Χθες βράδυ στο @kafeneio_1912 μετά από 7 ώρες φαγητού ποτού και κουβέντας. Χάσαμε την αίσθηση του χρόνου και αφεθήκαμε στους ρυθμούς της χαλάρωσης και της παρέας @marinakis_pan_ ευχαριστούμε για αυτήν την υπέροχη βραδιά. Εις το επανιδείν», έγραψε η Βάσω Λασκαράκη.
Στιλάτη η ηθοποιός για τη βραδινή της έξοδο επέλεξε ένα λινό σύνολο με παντελόνα και πουκάμισο το οποίο συνδύασε με μαύρο lingerie τοπ και μαύρα σανδάλια.