Δέσποινα Καμπούρη: Eκτός «Πάμε Δανάη» την επόμενη σεζόν- βίντεο Super Κατερίνα 7/6/24
Η 12χρονη κόρη της Δέσποινας Καμπούρη και του Βαγγέλη Ταρασιάδη, Έλενα, κάνει πρωταθλητισμό στο τένις και παρά το νεαρό της ηλικίας της έχει ένα απαιτητικό πρόγραμμα.
Δέσποινα Καμπούρη - Βαγγέλης Ταρασιάδης: Με τις κόρες τους στη Μύκονο
Πρόσφατα έλειπε για αγώνες εντός κι εκτός Ελλάδας και η μαμά της είχε να τη δει έναν μήνα! Σε ανάρτηση που έκανε η δημοσιογράφος, δημοσίευσε τη στιγμή της επανένωσης με την κόρη της, την οποία συνόδευσε με πολύ γλυκά και τρυφερά λόγια.
«•Η επανένωση• Είχα να την δω έναν μήνα. Έλειπε σε αγώνες εντός και εκτός Ελλάδας. Έσβηνα μέρες. Σήμερα την παρέλαβα από τις Σέρρες. Είναι ψηλότερη από εμένα, έχει πιο μακριά μαλλιά και είναι πιο σοβαρή. Το παιδί μου έφυγε 12 ετών και επέστρεψε 16. Παραλίγο να την λιώσω στην αγκαλιά μου. (Απίστευτη η ωριμότητα που αποκτούν τα παιδιά - αθλητές). Παιδακι μου γλυκό πόσο περήφανη είμαι για εσένα», έγραψε η δημοσιογράφος στη λεζάντα του post της.
Δέσποινα Καμπούρη: Η δύσκολη εγκυμοσύνη και το τάμα για την κόρη της
Το ζευγάρι έχει άλλη μια κόρη, την 7χρονη Χριστίνα.