«Τα 7 χρόνια γάμου με τον σύζυγό μου πέρασαν σαν νεράκι» εξομολογήθηκε η Δούκισσα Νομικού πριν μερικές μέρες- βίντεο Breakfast@Star
Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά και οι διακοπές για τη Δούκισσα Νομικού έχουν ήδη ξεκινήσει. Το μοντέλο και παρουσιάστρια απαθανατίστηκε κατά την επιβίβασή της σε σκάφος, μαζί με τον σύζυγό της, Δημήτρη Θεοδωρίδη.
Δούκισσα Νομικού- Δημήτρης Θεοδωρίδης/ NDP ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ
Δούκισσα Νομικού- Δημήτρης Θεοδωρίδης/ NDP ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ
Τον προορισμό τους δεν τον γνωρίζουμε, αλλά η εν πλω περιήγηση στα κρυστάλλινα νερά της Μυκόνου θα ήταν μαγική... όπως και να έχει.
Η Δούκισσα φορούσε μαύρο κοντό φόρεμα τύπου καφτάνι με λεπτομέρειες κιπούρ, ψάθινο καπέλο, γυαλιά ηλίου και κρατούσε στο ένα χέρι την ψάθινη τσάντα της και στο άλλο πετσέτες θαλάσσης.
Δούκισσα Νομικού στη Μύκονο/ NDP ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ
Όπως διακρίνουμε από τις φωτογραφίες από μέσα φορούσε το μαγιό της σε κόκκινη ή φούξια απόχρωση.
Δούκισσα Νομικού στη Μύκονο/ NDP ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ
Το ζευγάρι επισκέπτεται κάθε χρόνο τη Μύκονο, αφού στο νησί των ανέμων έχουν και εξοχική κατοικία.
Δούκισσα Νομικού στη Μύκονο/ NDP ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ
Στη Μύκονο έγινε και ο γάμος τους πριν από επτά χρόνια.
Δημήτρης Θεοδωρίδης στη Μύκονο/ NDP ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ
Δούκισσα Νομικού και Δημήτρης Θεοδωρίδης έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον 6χρονο Σάββα και την Αναστασία, που θα γίνει 5 ετών τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.
Δούκισσα Νομικού στη Μύκονο/ NDP ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ