Θύμα ξυλοδαρμού η Μικαέλα Φωτιάδη: Οι φωτογραφίες που ανέβασε

«Έφαγα μπουνιές στο κεφάλι δυνατά», είπε το μοντέλο

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε η Μικαέλα Φωτιάδη όπως έκανε γνωστό η ίδια μέσα από Instagram stories που δημοσίευσε στα social media.

Η πρώην σταρ Ελλάς ανέβασε φωτογραφίες στις οποίες απεικονιζόταν διαφορά σημεία στο σώμα της χτυπημένα.

Η εκπομπή «Super Κατερίνα», το πρωί της Τετάρτης πρόβαλε τις σκληρές εικόνες που δημοσίευσε η Μικαέλα Φωτιάδη στο Instagram και τα μηνύματά της.

Δείτε τις αναρτήσεις της Μικαέλας Φωτιάδη για τον ξυλοδαρμό:

«Κανείς δε με σακατεύει εμένα, απλώς με προκαλεί. Και εκεί που προκαλείς να περιμένεις και αντιδράσεις. Θα μιλήσω όταν μου περάσει ο πονοκέφαλος. Είμαι μία χαρά και σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Να μην εμπιστεύεστε κανέναν, ο καλύτερος μπορεί να γίνει ο χειρότερος, τα φιλιά μου», έγραψε αρχικά το μοντέλο και δημοσίευσε τις φωτογραφίες – σοκ με το χτυπημένο της πρόσωπο.

Σε ένα δεύτερο ποστ χωρίς να εξηγεί σε ποιον απευθύνεται η Μικαέλα Φωτειάδη τόνισε: «Γελάνε λέει οι φίλοι του με αυτά που ανεβάζω είπε ο…..Που να δείς πως γελάνε με εσένα οι φίλοι σου πίσω από την πλάτη σου».

Μέχρι στιγμής η ίδια δεν έχει προχωρήσει σε καταγγελία ούτε έχει κατονομάσει τον θύτη!

Η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου επικοινώνησε μαζί της και εκείνη δήλωσε: «Έφαγα μπουνιές στο κεφάλι δυνατά ούτε εγώ η ίδια δεν έχω καταλάβει καλά καλά τι έχει συμβεί και για ποιο λόγο. Εμένα με άρπαξαν και έκαναν επίθεση για αυτό έφαγα πολλές μπουνιές και ο μόνος λόγος που την γλίτωσε εκείνος και της έφαγα εγώ ήταν επειδή δεν ήξερα αν είχε κάποιο όπλο ή μαχαίρι. Προς το παρόν θέλω απλά να συνέλθω και να το σκεφτώ με καθαρό μυαλό. Με χτύπησε τόσο πολύ που μέχρι και εμετούς έκανα χθες και τώρα ζαλίζομαι πολύ».