Μ.Πολυχρονίδη: «έκλαψα μετά την αποχώρηση μου από το “Just the 2 of Us”»

«Στην αρχή ένιωθα ότι έπρεπε να αποδείξω κάτι»

«Κρύβεις μια “Νταίζη” μέσα σου». Με αυτά τα λόγια «υποδέχτηκε» η Φαίη Σκορδά την Μαριάννα Πολυχρονίδη στο «Πρωινό mou».


H ηθοποιός -που αποχώρησε χθες από το «Just the 2 of us»-, δεν το άφησε να πέσει κάτω και απάντησε: «Ευχαριστώ γι΄ αυτά που άκουσα. Και για το “κακιασμένη”»,με την Φαίη ν΄ανταπαντά: «Σου έχουνε πει τόσα πολλά “Νταίζη” μου, που το κακιασμένη είναι το λιγότερο».


Η ηθοποιός που ένιωσε αδικημένη με τα όσα της «έσουραν» τόσο καιρό, είπε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους εξηγώντας γιατί «τα πήρε» με την κριτική επιτροπή : «Στην αρχή, εκτός του ότι ήμουν αγχωμένη για το τι θα βγει, ένιωθα ότι έπρεπε να αποδείξω κάτι. Ο κόσμος ήξερε ότι ο Παναγιώτης Πετράκης και εγώ δουλεύουμε και σαν τραγουδιστές. Ήταν κάτι εξαρχής άδικο και για τους άλλους και για μας. Το είχαμε συζητήσει με την παραγωγή.Μπορεί να ήταν και λάθος, μάλλον ήταν λάθος. Ειδικά στα πρώτα live, ήμουν εντελώς έξω από τα νερά μου, με κομμάτια που δεν είχα ξανακούσει. Ξέρω μόνο να τραγουδάω. Όχι και να χορεύω. Δεν έχω σπουδάσει μιούζικαλ».


Ο Λιάγκας που όλη αυτή την ώρα προσπαθούσε να ισορροπήσει την κατάσταση είπε: «θα γίνω Μαριαννικός. Τώρα την καταλαβαίνω γιατί τα΄παιρνε».Τι το΄θελε; «Κρύβεις και εσύ μια Νταίζη μέσα σου;», του κάνει η Φαίη, με την Μαριάννα αγανακτισμένη να απαντά: «Τι σχέση έχει η Νταίζη; Φαίη μην μπερδεύεσαι, δεν μιλάμε για τα Μυστικά της Εδέμ»!


Στο τέλος, η ηθοποιός παραδέχτηκε ότι όντως με την Αθηναϊδα Νέγκα είχε νευριάσει γιατί «Το να μου πεις δεν είσαι λαμπερή, αυτό δεν είναι κριτική. Αυτό σημαίνει ότι δεν έχεις κάτι να πεις και λες αυτό»,ενώ αποκάλυψε ότι στο χθεσινό show έκλαψε όχι τόσο επειδή αποχώρησε, αλλά επειδή είδε τον Παναγιώτη Πετράκη να κλαίει και την… παρέσυρε.


Δείτε το βίντεο των… «φιλοφρονήσεων»…