Θανάσης Βισκαδουράκης: «Ο γιος μας ήρθε δύσκολα, ταλαιπωρηθήκαμε»

Ποιος κερδίζει κάθε χρόνο το φλουρί στο σπίτι τους;

Θανάσης Βισκαδουράκης: Όσα αποκάλυψε για τον γιο του- βίντεο Happy Day

Στο παραδοσιακό κόψιμο της πίτας για τη νέα χρονιά βρέθηκαν οι συντελεστές της παράστασης «Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας» στο θέατρο Αλίκη. Ανάμεσά τους και ο Θανάσης Βισκαδουράκης, ο οποίος αποκάλυψε ότι ο 7χρονος σήμερα γιος του κερδίζει κάθε χρόνο το φλουρί στο σπίτι τους και εξομολογήθηκε πως με τη σύζυγό του ταλαιπωρήθηκαν μέχρι να τον αποκτήσουν.

Θανάσης Βισκαδουράκης: Τότε Ένιωσα Να Με Αγαπούν Πρώτη Φορά - Video

«Το φλουρί στο σπίτι το κερδίζει ο γιος μας. Το παιχνίδι είναι στημένο γιατί έχουμε κλάματα, έχουμε μπινελίκια, έχουμε φασαρίες και πρέπει να το κερδίσει το φλουρί, για να κοιμηθεί το σπίτι ήσυχα. Ο γιος μας μάς έφερε ακόμα πιο κοντά, γιατί τον θέλαμε πολύ και οι δύο», εξομολογήθηκε ο ηθοποιός. 

Στη συνέχεια, αποκάλυψε: «Ήμασταν και μεγάλοι όταν παντρευτήκαμε. Το θέλαμε, ήρθε δύσκολα, ταλαιπωρηθήκαμε. Ήρθε γερός και δυνατός και είμαστε πολύ ευτυχισμένοι». 

Βισκαδουράκης: Η σύζυγός του στο πλημμυρισμένο σπίτι τους στην Καρδίτσα

Κατέληξε, λέγοντας πως δε βγαίνει βόλτες μόνος του με τους φίλους μου, αλλά πάντα συνοδεία του γιου και της γυναίκας του.

O Θανάσης Βισκαδουράκης με τη σύζυγό του και τον γιο τους, τον Ιούλιο του 2022/ NDP Παναγιώτης Κουφαλέξης

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης και η Κατερίνα Γιώτα ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας τον Οκτώβριο του 2015 και απέκτησαν τον γιο τους, Ιερώνυμο, τον Δεκέμβριο του 2016.