Κάιλι Τζένερ - Τίμοθι Σαλαμέ: Τι έλεγαν πριν τα φιλιά στις Χρυσές Σφαίρες

Ειδικός που διαβάζει χείλη αποκαλύπτει τι είπαν

Βίντεο από το Breakfast@Star

Μία από τις πιο viral στιγμές των φετινών Χρυσών Σφαιρών, την Κυριακή 7 Ιανουαρίου, ήταν εκείνη των καυτών φιλιών της Κάιλι Τζένερ με τον αγαπημένο της Τίμοθι Σαλαμέ

Χρυσές Σφαίρες: Το πηγαδάκι Σουίφτ και Γκόμεζ - Κουτσομπόλευαν τη Τζένερ;

Όλοι όμως είναι περίεργοι να μάθουν τι έλεγαν πριν ανταλλάξουν τα τρυφερά, δημόσια, φιλιά τους.

Ο ειδικός χειλεανάγνωσης Τζέρεμι Φρίμαν αποκρυπτογράφησε αποκλειστικά για το «Page Six» τα γλυκόλογα που αντάλλαξαν. Όπως είπε, η συζήτηση ξεκίνησε με την 26χρονη τηλεπερσόνα να παίζει με το κολιέ του ηθοποιού, καθώς αυτός της είπε: «Είσαι καταπληκτική».\

 

Ο Φρίμαν δήλωσε ότι η Τζένερ συνέχισε να λέει στον ηθοποιό πως της αρέσει το κόσμημά του, με εκείνον να συμφωνεί.

«Σ' αγαπώ», είπε τότε η Τζένερ, σύμφωνα με τον Φρίμαν, προκαλώντας τον 28χρονο σταρ να απαντήσει: «Πραγματικά νοιάζομαι για σένα».

Η συζήτηση έγινε γρήγορα viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Δεν νοιάζομαι για σένα», αστειεύτηκε η Τζένερ, σύμφωνα με τον Φρίμαν. «Αγαπώ πραγματικά κάποιον άλλο». Το πείραγμά τους στη συνέχεια διακόπηκε από δύο γλυκά φιλιά.

Θυμίζουμε πως η Τζένερ παρευρέθηκε στην εκδήλωση για να υποστηρίξει τον αγαπημένο της, ο οποίος ήταν υποψήφιος για το βραβείο Καλύτερου Ηθοποιού Κωμωδίας ή Μιούζικαλ για την ερμηνεία του στην ταινία «Wonka». Έχασε τελικά από τον Πολ Τζιαμάτι για τον ρόλο του στο «Holdovers».