Δείτε την Ρούλα Κορομηλά να τα «σπάει» στα μπουζούκια

Τι έκπληξη έκανε στον Πλούταρχο και ποιό τραγούδι του είπε;

Στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδά ο Γιάννης Πλ��ύταρχος αποφάσισε να διασκεδάσει η Ρούλα Κορομηλά, που βρέθηκε πρώτο τραπέζι πίστα την ημέρα των γενεθλίων του τραγουδιστή! Σαν... τα χιόνια η παρουσιάστρια, που είχαμε να την δούμε στα μπουζούκια από το πάλαι ποτέ!

Ντυμένη στα μαύρα, με ένα τεράστιο R να κρέμεται στο στήθος της και έχοντας στο πλευρό της τον Μάκη Πουνέντη, διευθυντή της δισκογραφικής εταιρείας του Γιάννη, η ξανθιά παρουσιάστρια έφτασε στο μαγαζί επί της οδού Πειραιώς και δεν παρέλειψε να πάει στο καμαρίνι του τραγουδιστή για να του ευχηθεί από κοντά.

Η Ρούλα είχε μια έκπληξη για τον Γιάννη, καθώς εμφανίστηκε με μια τεράστια λευκή τούρτα με ένα κεράκι! Κορομηλά, Πουνέντης και Αμαρυλλίδα τραγούδησαν το «happy birthday» στο καμαρίνι, ενώ οι δύο πρώτοι επέστρεψαν στο πρώτο τραπέζι πίστα για να διασκεδάσουν.

Στην παρέα προστέθηκε ο Σταμάτης Σπανουδάκης με την γυναίκα του, ενώ ο λουλουδοπόλεμος δεν είχε τελειωμό!

Χρόνια και ζαμάνια είχαμε να δούμε την Ρούλα στα μπουζούκια, που μάλλον της είχαν λείψει πολύ... Μάλιστα, η παρουσιάστρια δεν παρέλειψε να επιδείξει και τις φωνητικές της ικανότητες, λέγοντας μαζί με τον Γιάννη το «αν η ομορφιά ήταν χρυσός, θα ήσουν θησαυρός...» - λέτε να το αφιερώνει κάπου;