Ποιο είναι το παρατσούκλι του Ντέιβιντ Μπέκαμ...

Η Βικτόρια δεν κρατάει το στόμα της κλειστό

Τα παρατσούκλια δεν είναι μόνο προνόμιο των απλών θνητών αλλά και των Χολιγουντιανών σταρ. Πολλοί διάσημοι θέλουν δε θέλουν έχουν την ετικέτα τους.

Πρώτοι και καλύτεροι οι … «Brangelina». Πιτ και Τζολί γνωρίστηκαν στο πλατό της ταινίας «Mr. and Mrs. Smith» και μόλις έγιναν ζεύγος, ο τύπος τους βάπτισε με το παρατσούκλι. Φήμες τους θέλουν να εξοργίζονται όταν το ακούν αλλά και τι να κάνουν!

Αντίστοιχο παρατσούκλι είχαν και οι Τζένιφερ Άνιστον με τον Μπεν Άφλεκ. Οι γνωστοί και ως «Bennifer». Μόνο που το συγκεκριμένο ο Αφλεκ το διατήρησε και μετά τον χωρισμό του με την Άνιστον καθώς πήγε και τα έμπλεξε με την Τζένιφερ Γκάρνερ. Άρα δεν κούρασε κανέναν να βρει καινούριο.

Το καλύτερο όμως ανήκει στον Ντέιβιντ Μπέκαμ και δεν του το «φόρεσε» κανένα έντυπο και κανένας δημοσιογράφος αλλά η αγαπημένη του Βικτόρια Μπέκαμ, που γενικότερα καλύτερα να μασά παρά να μιλά. Η ίδια, λοιπόν, αποκάλυψε σε τηλεοπτική εμφάνιση της ότι αποκαλεί τον άντρα της Ντέιβιντ με το χαϊδευτικό «Golden balls»! Καταλαβαίνεται ότι όταν θέλει κάποιος να κάνει καζούρα στον ποδοσφαιριστή έχει τον τρόπο…