Δείτε τον Οδυσσέα που υιοθέτησε η Ελεονώρα Μελέτη!

Μπράβο Ελεονώρα!

Έχει αποδείξει επανειλημμένα την ευαισθησία της στα ζώα, για την οποία μιλά σχεδόν καθημερινά από την εκπομπή της.

Τώρα, όμως, η Ελεονώρα Μελέτη έκανε πράξη τα φιλοζωικά της αισθήματα, παίρνοντας στο σπίτι της τον μόλις 1.5 έτους Οδυσσέα, έναν συνηθισμένο καφέ αδέσποτο σκύλο, ο οποίος όμως είχε σοβαρά προβλήματα υγείας.

Το σκυλάκι βρέθηκε πριν από 5 περίπου μήνες σε ένα χωριό έξω από τη Λάρισα. Από την αρχή φαινόταν πως το ζώο είναι άρρωστο. Πήρε το όνομα Οδυσσέας από τις κοπέλες που τον έσωσαν, οι οποίες είπαν μετά ότι είχε πατήσει κάποια παράνομη παγίδα κυνηγών και το ένα του μπροστινό πόδι είχε καταστραφεί και χρειαζόταν χειρουργείο. Επίσης, οι εξετάσεις αίματος έδειξαν ότι είχε ερλιχίωση (από τσιμπούρια), καλαζάρ και αναιμία.

Όταν έγινε το χειρουργείο, οι γιατροί δεν είχαν άλλη λύση από τον ακρωτηριασμό του ενός του ποδιού. Λίγοι ήταν εκείνοι που πίστευαν ότι το σκυλάκι μπορεί να ζήσει φυσιολογικά. Όμως, η Ελεονώρα βρήκε την λύση για εκείνον. Ο Οδυσσέας βρήκε το παντοτινό του σπίτι στην αγκαλιά της φιλόζωης Ελεονώρας Μελέτη και πλέον ακούει στο όνομα Κούτσερ.

Η τύχη κάθε αδέσποτου κρίνεται από δύο πράγματα: Πρώτον, τον άνθρωπο που θα σταματήσει να το μαζέψει και να το βοηθήσει και δεύτερον, τον άνθρωπο που θα ενδιαφερθεί να τον υιοθετήσει αντί να αγοράσει ένα ακόμα «καθαρόαιμο» ζώο από pet shop. Από εμάς, ένα μεγάλο μπράβο στην Ελεονώρα.

Πηγή φωτογραφιών: www.adespoto.gr