Καινούργιου - Τσαγκρίδης: Η πρόσφατη συνάντησή τους σε μπουζούκια & θέατρο!

Είναι τυχαίες οι συναντήσεις του πρώην ζευγαριού;

Δείτε παλιότερη δήλωση της Κατερίνας Καινούργιου για τον πρώην σύντροφό της

Παρότι η Κατερίνα Καινούργιου κι ο Φίλιππος Τσαγκρίδης δεν είναι εδώ και καιρό ζευγάρι, έχουν μια φιλική σχέση και βλέπονται συχνά. 

Κατερίνα Καινούργιου - Φίλιππος Τσαγκρίδης: Είναι ξανά μαζί;

Η παρουσιάστρια κι ο επιχειρηματίας, την Παρασκευή 8/12 συναντήθηκαν στη Θεσσαλονίκη και πιο συγκεκριμένα στο νυχτερινό κέντρο όπου έκανε πρεμιέρα ο Κωνσταντίνος Αργυρός

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες και φωτογραφίες της εφημερίδας Real Life, η Κατερίνα Καινούργιου κι ο Φίλιππος Τσαγκρίδης κατά τη διάρκεια της βραδιάς ήταν διαχυτικοί μεταξύ τους, αποδεικνύοντας ότι η σχέση τους είναι άψογη

Η απάντηση της Κατερίνας Καινούργιου για τον χωρισμό της από τον Τσαγκρίδη

Όταν οι παρέες της Κατερίνας Καινούργιου και του Φίλιππου Τσαγκρίδη συναντήθηκαν /Φωτογραφία Real Life

Πρώτη στο νυχτερινό κέντρο έφτασε η παρουσιάστρια με την παρέα της και λίγο αργότερα εμφανίστηκε ο πρώην σύντροφός της. Οι δυο τους χαιρετήθηκαν εγκάρδια, ενώ στη συνέχεια βρέθηκαν μαζί στο καμαρίνι του Κωνσταντίνου Αργυρού, καθώς ήθελαν να τον συγχαρούν. 

Καινούργιου για πρώην σύντροφό της: «Ευτυχώς δεν πήγε στο Dragon’s Den»

Αυτή όμως, δεν ήταν η μοναδική συνάντηση που είχε το πρώην ζευγάρι, καθώς την Κυριακή 9/12 βρέθηκαν και πάλι τυχαία στην θεατρική παράσταση This is not Romeo & Juliet του Αργύρη Πανταζάρα με την Σίσσυ Τουμάση.  

Ένα φιλί από την Κατερίνα Καινούργιου στον πρώην σύντροφός της, Φίλιππο Τσαγκρίδη /Φωτογραφία Real Life

Απαντώντας στις φήμες που θέλει το ζευγάρι να είναι ξανά μαζί, η οικοδέσποινα της εκπομπής Super Κατερίνα έχει ξεκαθαρίσει ότι αυτή η σχέση ανήκει στο παρελθόν, τονίζοντας ότι ήταν ένας πολύ σημαντικός άνθρωπος στη ζωή της και θέλει να είναι καλά.