Πούλησε 40.000 εισιτήρια μέσα σε δύο λεπτά

Η νέα μουσική λατρεία των νέων που κάνει θραύση

40.000 εισιτήρια μέσα σε 120 δευτερόλεπτα πούλησε η Taylor Swift, η οποία εξελίσσεται στην μεγαλύτερη έκπληξη στην παγκόσμια μουσική σκηνή.

Η τραγουδίστρια της κάντρι μουσικής, που μετρά μόλις 21 χρόνια ζωής, πρόκειται να δώσει τις επόμενες ημέρες δύο μεγάλες συναυλίες στο Staples Center του Los Angeles, η οποίες όχι μόνον είναι ήδη soldout, αλλά αποτελεί και απορία το πώς όλα τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν κυριολεκτικά μέσα σε δύο λεπτά.

Η Swift αποτελεί την νέα μεγάλη λατρεία των νέων σε ολόκληρο τον κόσμο. Το αποδεικνύει περίτρανα η απήχηση που έχει στο νεανικό κοινό, το οποίο πέρυσι μέσα από το περιοδικό Billboard την ανέδειξε καλλιτέχνιδα της χρονιάς. Πριν από λίγους μήνες, το περιοδικό Forbes την συμπεριέλαβε στην λίστα με τις 100 γυναίκες με την μεγαλύτερη επιρροή στον πλανήτη, και με ετήσια έσοδα 18 εκατομμύρια δολάρια. Το 2008, τα άλμπουμ της τραγουδίστριας είχαν πουλήσει τέσσερα εκατομμύρια αντίτυπα κάνοντας την μία από τις πιο επιτυχημένες τραγουδίστριες στις Ηνωμένες Πολιτείες. Τον Ιανουάριο του 2010 η εταιρεία Nielsen SoundScan ανακοίνωσε πως η Swift είναι η πρώτη καλλιτέχνιδα σε πωλήσεις τραγουδιών σε ψηφιακή μορφή στην ιστορία της μουσικής, έχοντας πουλήσει 24,3 εκατ. ψηφιακά κομμάτια μέχρι σήμερα.

Έχει ήδη στο ενεργητικό της τέσσερα γκράμι, ενώ αυτό το διάστημα συνεργάζεται με μεγάλες εταιρείες καλλυντικών, όπως η Elizabeth Arden, μέσω των οποίων λανσάρει αρώματα και άλλου είδους νεανικά καλλυντικά.