Κωστόπουλος-Μουτσινάς: Τί συμβαίνει ανάμεσά τους

Γιατί ο Πέτρος δεν τον «παίζει» ενώ έχουν ήδη κάνει γύρισμα;

Η σχέση του Πέτρου Κωστόπουλου με τον Νίκο Μουτσινά θα μπορούσε να έχει περάσει σχεδόν απαρατήρητη, εάν δεν προέκυπτε το θέμα της εμφάνισης του δεύτερου στην εκπομπή του πρώτου.

Ενώ λοιπόν όλοι περίμεναν να δουν τον Νίκο Μουτσινά την περασμένη εβδομάδα στην εκπομπή Βράδυ, όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί, ο Νίκος, όσο και εάν ψάξαμε, δεν βρέθηκε πουθενά. Είδαμε την Δέσποινα Βανδή, είδαμε και τον Κώστα Βουτσά, αλλά ο Νίκος… άφαντος. Τονίζουμε ότι ο Νίκος Μουτσινάς ακουγόταν πολύ το τελευταίο διάστημα ότι θα εμφανιστεί στην συγκεκριμένη εκπομπή, ενώ το γύρισμα έγινε κανονικά, αλλά «κόπηκε» τουλάχιστον δύο φορές.

Έκανε λοιπόν το γύρισμα ο Νίκος, αλλά η συνέντευξή του στον Κωστόπουλο δεν έπαιξε ποτέ. Ο οικοδεσπότης της εκπομπής ρωτήθηκε σχετικά και ισχυρίζεται ότι οι συνεντεύξεις της Δέσποινας Βανδή και του Κώστα Βουτσά βγήκαν μεγάλες και για τον λόγο αυτό, ο Μουτσινάς δεν… «χώρεσε» και θα παίξει σε επόμενη εκπομπή. Ωστόσο, το διαφημιστικό σποτάκι της επόμενης εκπομπής που έχει προγραμματισθεί για απόψε Πέμπτη (02/12) περιλαμβάνει τον Γιώργο Λιάγκα, την Έλλη Κοκκίνου και τον Νίκο Μουρατίδη. Άρα, αφού η εκπομπή έχει ήδη τρεις καλεσμένους, λογικά είναι σχεδόν αδύνατον η συνέντευξη Μουτσινά να παίξει απόψε.

Δεν θα ήταν λοιπόν λογικό από την στιγμή που η συνέντευξη δεν «χώρεσε» στην προηγούμενη εκπομπή, να παίξει στην επόμενη; Μάλλον ναι , θα μας πείτε, αλλά φαίνεται πως οι σχέσεις Κωστόπουλου-Μουτσινά βρίσκονται αγκαλιά με θερμοκρασίες… Αλάσκας. Τόσο παγωμένες. Γιατί όμως; Τι συνέβη και το θέμα δεν έπαιξε ποτέ; Τι είπε ο Μουτσινάς στον Πέτρο που τον ενόχλησε τόσο, ώστε να μην τον… παίζει;

Πέτρο… πές αλεύρι… μήπως να μας πεις τι έχει γίνει με τον Νίκο; Γιατί αλλιώς θα ρωτήσουμε εκείνον… ή μάλλον μπορεί να τον ρωτήσουν άλλοι στον «αέρα»…