Οι εμφανίσεις που ξεχώρισαν στην εκδήλωση της Lancome

Εντυπωσίασαν Βερνίκου, Οικονομάκου, Σωτηροπούλου, Παπαδημητρίου

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (5/10) η εκδήλωση της Lancome, στο γκαλερί Allouche Benias, στο κέντρο της Αθήνας. 

Δυναμικό «παρών» στο event έδωσαν πολλές διάσημες κυρίες της εγχώριας showbiz. Ανάμεσά τους η Μαρίνα Βερνίκου, η Αθηνά Οικονομάκου, η Τόνια Σωτηροπούλου και η Ντορέττα Παπαδημητρίου, οι οποίες μαγνήτισαν τα βλέμματα με τις κομψές εμφανίσεις τους.

 

Στα μαύρα ήταν ντυμένες Μαρίνα Βερνίκου και Τόνια Σωτηροπούλου. Η πρώτη συνδύασε το κολάν της με σιθρού τοπ με λάμψεις, ενώ η δεύτερη ταίριαξε το flare παντελόνι της με ένα oversized σακάκι και από μέσα ένα επίσης αστραφτερό τοπ (Φωτογραφία NDP Photo Agency).

 

Μαρίνα Βερνίκου: Σπάνια εμφάνιση με τη μητέρα της - Δείτε πόσο μοιάζουν!

Με λευκό πουκάμισο και ψηλόμεσο floral παντελόνι η Χριστίνα Κοντοβά συγκαταλέγεται στις πιο καλοντυμένες της λαμπερής βραδιάς (Φωτογραφία NDP Photo Agency).

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου επέλεξε για την περίσταση ένα μπλε σύνολο, το οποίο θέλησε να ολοκληρώσει με χρυσά κοσμήματα και ασορτί πέδιλα (Φωτογραφία NDP Photo Agency). 

 

Οικονομάκου: Η απάντηση που απέφυγε για τη Βάσω Λασκαράκη

Total black εμφάνιση έκανε και η Αθηνά Οικονομάκου. Η ηθοποιός συνδύασε σατέν παντελόνι με ένα μαύρο τοπάκι και για πανωφόρι φορούσε ένα επίσης μαύρο σακάκι, στο οποίο είχε δέσει μία ζώνη Gucci. Του ίδιου οίκου ήταν και η τσάντα της (Φωτογραφία NDP Photo Agency).