Υρώ Μανέ: Θεατρική βραδιά με την κούκλα κόρη της, Φαίδρα Νταϊόγλου

Casual εμφανίσεις για μαμά και κόρη

Μια κοινή βραδινή έξοδο μετά από καιρό πραγματοποίησε η Υρώ Μανέ μαζί με την κούκλα κόρη της, Φαίδρα Νταϊόγλου.

Υρώ Μανέ: Σπάνια εμφάνιση με την κούκλα κόρη της

Μαμά και κόρη βρέθηκαν στην παρουσίαση του προγράμματος του Εθνικού Θεάτρου για τη σεζόν 2023-2024 και πόζαραν χαμογελαστές στον φωτογραφικό φακό.

Γι’αυτή την έξοδο η ηθοποιός πόνταρε σε ένα total black outfit, ενώ προτίμησε να δώσει χρώμα με ένα μακρύ φουλάρι με κόκκινες λεπτομέρειες.

Η Υρώ Μανέ με την κόρη της στην Επίδαυρο - Ποια είναι η 25χρονη Φαίδρα

Η 25χρονη χορεύτρια φόρεσε ένα ανοιχτόχρωμο τζιν παντελόνι με ένα μαύρο τοπ και κοσμήματα. Η Φαίδρα Νταϊόγλου είναι καρπός του έρωτα της ηθοποιού με τον Τάσο Νταϊόγλου και αποτελεί μεγαλη αδυναμία των γονιών της.

H Yρώ Μανέ είναι παντρεμένη με τον Τάσο Νταϊόγλου από το 1998. Καρπός του έρωτά τους είναι η Φαίδρα, η οποία σήμερα είναι 25 ετών και ασχολείται επαγγελματικά με τον χορό.

 

«Δεν ευχόμουν να γίνει ηθοποιός, αλλά ήξερα θα ασχοληθεί με την τέχνη. Έβλεπα κι εγώ στα 4 της τι θέλει και την οδήγησα σε σχολή χορού και τώρα είναι και στο Πάντειο. Όταν η Φαίδρα τελείωνε το δημοτικό είχα την ανάγκη να την υποστηρίξω. Δεν είχα και καμία σοβαρή πρόταση τότε. Δεν άφησα την καριέρα μου. Πήραν την πορεία τους τα πράγματα», είχε πει η Υρώ Μανέ για την οικογένειά της σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Στα Σύνορα: Νέα κωμική σειρά έρχεται στο Star

Να θυμίσουμε ότι αυτή τη σεζόν η Υρώ Μανέ θα παίξει στην κωμική σειρά «Στα Σύνορα» με τη σφραγίδα του Βασίλη Θωμόπουλο που σε λίγο καιρό θα κάνει πρεμιέρα στο Star.