Καινούργιου: Ευχήθηκε στην Κόζαρη μέσω αδημοσίευτων φωτογραφιών

Η παρουσιάστρια και η νέα μαμά είναι κολλητές από παιδιά

Όταν η Κατερίνα Καινούργιου ανακοίνωσε πως η Μαριλού Κόζαρη έγινε μαμά

Τις θερμότερες ευχές στην κολλητή της για τα γενέθλιά της έστειλε η Κατερίνα Καινούργιου.

Η παρουσιάστρια και η Μαριλού Κόζαρη είναι φίλες από παιδιά και θέλησε να της ευχηθεί μέσω κοινών φωτογραφιών που ανέβασε στα social media.


«Χρόνια πολλά κολλητή μου, χρόνια πολλά μυρμηγκάκι μου. Η μέρα αυτή είναι η αρχή μια καταπληκτικής χρονιάς. Σε λατρεύω», έγραψε η οικοδέσποινα της εκπομπής «Super Κατερίνα».

Μουζουράκης - Κόζαρη: Σε ποιον μοιάζει η κόρη τους;

Στη συνέχεια πόσταρε ακόμα δύο στιγμιότυπα όπου οι δυο τους ποζάρουν αγκαλιά σε ένα φαρμακείο γράφοντας: «Μαζί για πάντα. Να σε χαιρόμαστε λατρεία μου».

Πάνος Μουζουράκης: Η πρώτη φωτογραφία με τη νεογέννητη κόρη του

Η Μαριλού Κόζαρη στις 14 Σεπτεμβρίου έγινε για πρώτη φορά μαμά φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, καρπό του έρωτά της με τον Πάνο Μουζουράκη.

Μουζουράκης & Κόζαρη: Η φωτογραφία της Καινούργιου απ' το μαιευτήριο!


Φυσικά, η KatKen την είχε επισκεφθεί στο μαιευτήριο, ενώ λίγη ώρα νωρίτερα είχε κάνει γνωστή την ευχάριστη είδηση μέσα από την εκπομπή της λέγοντας: «Πριν από περίπου 45 λεπτά έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά ο Πάνος Μουζουράκης. Γέννησε η κολλητή μου φίλη, Μαριλού Κόζαρη, ένα υγιέστατο κοριτσάκι, κοντά στα 4 κιλά. Η συγκίνησή μου είναι τεράστια. Να τους ζήσει! Να είναι γερό και καλότυχο! Πήγαν όλα τέλεια! Ο Πάνος ήταν στο πλευρό της όλη την ώρα».