Ιωάννα Τούνη: Οικογενειακή απόδραση στη Μύκονο

Τα Insta Stories που μοιράστηκε η influencer!

Η Ιωάννα Τούνη μετά το πάρτι - υπερπαραγωγή που διοργάνωσε για τα 6 χρόνια λειτουργίας του καταστήματος ρούχων που διατηρεί στη Θεσσαλονίκη, πραγματοποίησε μια οικογενειακή απόδραση στη Μύκονο.

Η γνωστή influncer, όπως φρόντισε να ενημερώσει το διαδικτυακό της κοινό, βρίσκεται από το απόγευμα της Τετάρτης στο κυκλαδίτικο νησί με τον αγαπημένο της, Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Τούνη: Η έκπληξη που έκανε στον Αλεξάνδρου για τη Γιορτή του Πατέρα

Οι ευτυχισμένοι γονείς δεν αποχωρίζονται λεπτό τον Νουνίτο τους, έτσι δε γινόταν να μην το πάρουν μαζί τους και στις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Τούνη – Αλεξάνδρου: Μίνιμαλ και μοντέρνο το νέο τους διαμέρισμα 

Η Ιωάννα Τούνη, που είναι ιδιαίτερα δραστήρια στα social media, δημοσίευσε τα πρώτα Insta Stories από την απόδρασή τους στο νησί των ανέμων. Το φετινό καλοκαίρι θα μείνει αξέχαστο στη γλυκιά μανούλα, καθώς θα είναι το πρώτο με τον έξι μηνών γιο της. 

Τα Insta Stories της Ιωάννας Τούνη από τις διακοπές της στη Μύκονο με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τον γιο τους