«Είμαι συμφιλιωμένη με το ότι θα χρειαστεί να σκύψω το κεφάλι στη δουλειά»

Η εξομολόγηση της Δήμητρας Ματσούκα στο «Πάμε Δανάη»

Το φετινό καλοκαίρι βρίσκει τη Δήμητρα Ματσούκα στο θέατρο Άλσος, καθώς πρωταγωνιστεί στη νέα επιθεώρηση της Δήμητρας Παπαδοπούλου, «Τι φάση πάλι ρε παιδιά».

Μαρία Ματσούκα: Βάπτισε τον γιο της με νονά τη Δήμητρα Ματσούκα

Η γοητευτική ηθοποιός μίλησε στο «Πάμε Δανάη» για τον ρόλο που υποδύεται στην παράσταση και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στον χώρο της υποκριτικής, ενώ σχολίασε την επιτυχία της σειράς «Κάτι τρέχει με τους δίπλα».

«Αντιμετώπισα δύσκολες συμπεριφορές στον επαγγελματικό μου χώρο, αλλά νομίζω ότι συμβαίνει παντού. Είμαι συμφιλιωμένη με την ιδέα ότι στη δουλειά μου θα κάνω υποχωρήσεις και θα σκύψω το κεφάλι. Ξέρω σκηνοθέτες που έχουν τη φήμη του σκληρού συνεργάτη, αλλά το αποτέλεσμα της δουλειάς τους μου αρέσει πολύ. Μου έχει συμβεί να συνεργαστώ με σκηνοθέτη που ήταν σκληρός στη δουλειά και τον αντιμετώπισα με υπομονή και προσευχή», είπε αναφορικά με τα εμπόδια που συνάντησε στη δουλειά της.

Δήμητρα Ματσούκα: Όσα είπε για τον σύντροφό της και τη μητρότητα

Μάλιστα εξέφρασε την άποψη πως είναι αστείο να επιλέγονται ηθοποιοί σε casting με κριτήριο τους followers τους στο Instagram. 

Η Δήμητρα Ματσούκα ως τηλεοπτική «Γωγώ» στη θρυλική σειρά του Mega, «Κάτι τρέχει με τους δίπλα», άφησε εποχή. Όπως εξομολογήθηκε, δεν περίμενε να έχει τόσο μεγάλη απήχηση το σίριαλ. «Ήμουν σίγουρη ότι η σειρά δεν θα πετύχει γι’ αυτό και είχα πει ναι. Όταν πέτυχε έμεινα εμβρόντητη», δήλωσε χαρακτηριστικά.