«Ο Χάρι και η Μέγκαν ζουν χωριστά» - Μόνοι στα ραντεβού τους καθημερινά

«Ζουν χωριστές ζωές» λέει βασιλική σχολιάστρια

Δείτε βίντεο για τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ από το Breakfast@Star

Σύμφωνα με τη βασιλική σχολιάστρια, Σίλια Γουόλντεν, ο δούκας και η δούκισσα του Σάσσεξ ακολουθούν διαφορετικές ατζέντες, όσον αφορά στα δημόσια καθήκοντά τους, και έτσι, περνούν λιγότερο χρόνο μαζί. «O Χάρι και η Μέγκαν ζουν χωριστές ζωές» είπε.

 

 

Ακόμη, σχολίασε την επιθυμία της Μαρκλ να βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, αναφέροντας:

«Θέλει η προσοχή να είναι σταθερά στραμμένη πάνω της, γιατί εκεί πρέπει να είναι πάντα η προσοχή» είπε η σχολιάστρια και υπαινίχθηκε ψιθύρους από τον κύκλο του ζευγαριού ότι «απομακρύνονται ελαφρώς ο ένας από τον άλλον όσον αφορά στις ατζέντες τους».  

Μέγκαν Μαρκλ: Δεν πάει στη στέψη λόγω παλαιών επιστολών στον Κάρολο;

Παρά τις φήμες που τους θέλουν να έχουν ψυχρανθεί ή ακόμα και να έχουν ήδη χωρίσει οριστικά, το ζευγάρι εθεάθη τη Δευτέρα 24 Απριλίου, σε αγώνα μπάσκετ NBA, στο Λος Άντζελες. Ωστόσο, ακολούθησε μια αμήχανη στιγμή όταν η Μαρκλ φάνηκε να… σνομπάρει τον σύζυγό της, όταν προσπάθησε να τη φιλήσει.

 

 

Όλα αυτά έρχονται μετά την ανακοίνωση ότι ο πρίγκιπας Χάρι θα παραστεί στη στέψη του βασιλιά Καρόλου χωρίς τη Μέγκαν Μαρκλ. Η δούκισσα του Σάσσεξ θα μείνει στην Καλιφόρνια με τα δύο τους παιδιά, τον πρίγκιπα Άρτσι και την πριγκίπισσα Λίλιμπετ. 

Η στέψη είναι προγραμματισμένη για τις 6 Μαΐου στο Αββαείο του Γουεστμίνστερ και σημειώνεται πως θα είναι η πρώτη φορά που ο Χάρι θα βρεθεί δημόσια με τη βασιλική οικογένεια μετά την κυκλοφορία του best-seller βιβλίου του με τίτλο ‘’Spare’’, στο οποίο αποκαλύπτει έντονα εντάσεις και μυστικά της οικογένειάς του όλα αυτά τα χρόνια