«Έχασα μισή μέρα σκι»: Κράξιμο σε παγκόσμιο level για την Γκουίνεθ Πάλτροου

Κατηγορείται για εγκατάλειψη θύματος σε χιονοδρομικό κέντρο

Δείτε το σχετικό βίντεο από το Breakfast@Star

Viral έχει γίνει η απάντηση της Γκουίνεθ Πάλτροου κατά τη διάρκεια της κατάθεσή της στη δίκη για τη σύγκρουση στη οποία ενεπλάκη το 2016 σε πίστα του σκι στη Γιούτα των ΗΠΑ.  

Γκουίνεθ Πάλτροου: Μάρτυρες υπεράσπισης τα παιδιά της στην πολύκροτη δίκη

Ο 76χρονος Τέρι Σάντερσον έχει κάνει αγωγή στην Πάλτροου, κατηγορώντας την ότι προκάλεσε το ατύχημα και ζητάει αποζημίωση 300.000 δολαρίων. Ισχυρίζεται ότι η απερισκεψία της προκάλεσε το ατύχημα και πως τα τραύματα που του προκάλεσε επηρέασαν σημαντικά τη ζωή του. Η ηθοποιός «απάντησε» καταθέτοντας κι εκείνη αγωγή. 

Όπως είδαμε και στο Breakfast@Star, η σταρ του Χόλιγουντ κατά τη διάρκεια της κατάθεσής της στο δικαστήριο ρωτήθηκε για τις «απώλειες» που είχε υποστεί από τη συντριβή. Η ηθοποιός απάντησε με ειρωνικό ύφος: «Λοιπόν, χάσαμε μισή μέρα σκι»

Γκουίνεθ Πάλτροου: Δικάζεται για εγκατάλειψη θύματος σε χιονοδρομικό κέντρο

H φράση της έγινε viral στα social media με τους χρήστες του Twitter να την κράζουν για αυτή!

Το θύμα της Πάλτροου, Τέρι Σάντερσον, στο δικαστήριο /Φωτογραφία AP Images/Rick Bowmer

Πολλοί έγραψαν ειρωνικά ότι... προσεύχονται για εκείνη. «Έχασες μισή ημέρα σκι; Σε παρακαλώ, πες το στους ανθρώπους που έχασαν τα σπίτια τους από πόλεμο ή φυσικές καταστροφές. Ή εκείνους που έχασαν τους αγαπημένους τους». 

Gwyneth Paltrow: Για άλλη μια φορά οι συνεργάτες λένε το πόσο τοξική είναι!

«Σκέψεις και προσευχές στην Γκουίνεθ Πάλτροου, η οποία υπέστη απώλεια μισής ημέρας στο σκι», έγραψε άλλος χρήστης του Twitter. 

Γκουίνεθ Πάλτροου: Ενσταντανέ της κινηματογραφικής σταρ στο εδώλιο! /Φωτογραφία AP Images/Rick Bowmer

Κάποιος ανέβασε βίντεο από επεισόδια σε διαδηλώσεις, με το σχόλιο: «Πλάνα από διαδηλωτές που είναι οργισμένοι με την είδηση ότι η Γκουίνεθ Πάλτροου έχασε μισή ημέρα σκι, όταν ένας 70άρης είχε την αυθάδεια να μπει στη βασιλική διαδρομή της στις πλαγιές».  

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star