Η Βίκυ Καγιά παρουσιάστρια του Μadwalk

Το show θα «ανοίξει» η Τάμτα

Η Βίκυ Καγιά θα είναι η κεντρική παρουσιάστρια του show Madwalk, ενώ το event θα ανοίξει με μια εντυπωσιακή εμφάνιση η Τάμτα. Το Madwalk, θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα την Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου, στην Ολυμπιακή Εγκατάσταση Ξιφασκίας στο Ελληνικό.

Η παρουσιάστρια, έσπευσε να ανακοινώσει το νέο μέσω του Twitter της, γράφοντας ενθουσιασμένη: «Ααα… να σας πω κιόλας επίσημα… θα παρουσιάσω το madwalk με την Τάμτα!!! Είμαι πολύ χαρούμενη και πολύ ενθουσιασμένη!!! Fashion&music…Πρώτη φορά στην Ελλάδα!!!».


Το Madwalk είναι ένα εντυπωσιακό show που αποτελείται από 8 κορυφαίους Έλληνες σχεδιαστές και 8 καλλιτέχνες: συνδυάζοντας μόδα και μουσική, κάθε τραγουδιστής κάνει live performance στη μέση της πασαρέλας, την ώρα που τα μοντέλα κάνουν catwalk.


«ζευγάρια» του Madwalk είναι οι: Deux Hommes & Γιώργος Μαζωνάκης,Mi-Ro & Onirama, Yiorgos Eleftheriades & Μύρωνας Στρατής ft. Ilia Darlin, Mary Katrantzou & Matisse, Celia Kritharioti Haute Couture &Σάκης Ρουβάς, Apostolos Mitropoulos & Έλενα Παπαρίζου, Orsalia Parthenis & Μέλισσες, Vrettos Vrettakos & Δέσποινα Βανδή.

Μέρος των εσόδων από την πώληση των εισιτηρίων της διοργάνωσης MadWalk θα διατεθεί για την ενίσχυση των σκοπών του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ».