Παπουτσάκη: «Βρήκα το έτερον μου ήμισυ»

«Δεν ονειρευόμουν ποτέ νυφικά αλλά θέλω ένα παιδί»

Μια.. καινούργια Κατερίνα Παπουτσάκη δηλώνει πως ανακάλυψε η μελαχρινή ηθοποιός τον τελευταίο καιρό που αποτραβήχτηκε από τη δημοσιότητα τονίζοντας πως όλα αυτό το διάστημα που λείπει από τα εξώφυλλα της έκανε καλό και στην προσωπική ζωή…


«Κάποια στιγμή είχα να αντιμετωπίσω δύο διαφορετικές προσωπικότητες: αυτή που πραγματικά είμαι και αυτή που οι άλλοι έχουν φτιάξει για εμένα. Και ως συνήθως, πολύ δύσκολα η δημόσια εικόνα ενός ανθρώπου ταυτίζεται με την προσωπική. Δεν ήθελα να συνεχιστεί άλλο, ήθελα το δικό μου χώρο και χρόνο.Το ότι αποτραβήχτηκα από τη δημοσιότητα έκανε καλό και σε μένα και στην προσωπική μου ζωή» πετά τη… σπόντα η νεαρή ηθοποιός.

Δηλαδή; Σημαίνει ότι βρήκε το έτερον της ήμισυ; «Δεν ξέρω. Μάλλον ναι» απαντά η Κατερίνα Παπουτσάκη γελώντας αμήχανα. Βλέπετε, το κορίτσι ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα πριν από ενάμιση χρόνο και όπως δηλώνει ο έρωτας… καλά κρατεί: «Χρειάζεται δουλειά αλλά γίνεται να συνεχίσεις να είσαι ερωτευμένη με τον ίδιο άνθρωπο ενάμιση χρόνο μετά. Οι σχέσεις δε βασίζονται σε ένα πρωτογενές συναίσθημα, είναι εξέλιξη και βήματα παραπέρα. Πρέπει να γίνονται αμοιβαίες υποχωρήσεις και να υπάρχει κατανόηση» τονίζει η νεαρή ηθοποιός η οποία δε διστάζει να «εξομολογηθεί» ότι ο έρωτας που ζει τώρα την έχει αλλάξει και νιώθει πιο χαρούμενη και πιο δημιουργική: «Γενικά τον τελευταίο καιρό νιώθω να πατάω καλύτερα στα πόδια μουκαι είμαι πιο δυνατή» υπογραμμίζει χαρακτηριστικά.


Ίσως γι’ αυτό και ��α μη μιλά ανοιχτά γι’ αυτόν, για να μη τον… ματιάσει! «Δεν είναι κακό να βγει να μιλήσει κανείς ανοιχτά για τον έρωτά του αλλά εγώ -επειδή έχω μια πληγή από αυτή την ιστορία- δε θέλω να το ξαναπάθω. Όταν αρχίζεις να μιλάς, δε μπορείς να το συμμαζέψεις από πουθενά και δε θέλω με τίποτα να με συζητούν περισσότερο για τη σχέση παρά για τη δουλειά μου».


«Δεν ονειρευόμουν ποτέ νυφικά αλλά η οικογένεια είναι στα “θέλω” μου»


Μπορεί η Κατερίνα Παπουτσάκη να είναι καλά στην προσωπική της ζωή αλλά αυτό δε σημαίνει ότι… αρχίζει και σχέδια για γάμο: «Προς το παρόν δε σκάφτομαι το γάμο. Δεν ήμουν εξάλλου ποτέ από τις γυναίκες που ονειρεύονταν νυφικά Αυτό που επιζητώ είναι η συντροφικότητα. Σίγουρα όμως ένα παιδί είναι στα “θέλω” μου. Απλά δεν είμαι έτοιμη ακόμη να γίνω μητέρα» εξομολογείται η μελαχρινή ηθοποιός.



«Δε μου έχει λείψει καθόλου η τηλεόραση»


Μπορεί η Κατερίνα Παπουτσάκη να έγινε γνωστή από τη μικρή οθόνη αλλά -όπως δηλώνει- δεν της έχει λείψει καθόλου η τηλεόραση: «Δε τη σνομπάρω, είναι ένα μέσο που εκτιμώ πολύ και με έχει βοηθήσει επίσης πολύ. Απλά δε μου λείπει, ήθελα να κάνω άλλα πράγματα, όπως θέατρο και κινηματογράφο».


Και αν νομίζετε ότι η «στροφή» αυτή έχει αν κάνει σχέση με το οικονομικό μέρος, κάνετε λάθος. Όπως η ίδια εξομολογείται, «οι αποδοχές μου μειώθηκαν σε ποσοστό 60%»…


Δύσκολοι καιροί (και) για πριγκίπισσες…


Πηγή: Down Town