Ο Λευτέρης Λαζάρου δίνει καθημερινά όλο του το «είναι» στο εστιατόριο Βαρούλκο επί της οδού Πειραιώς. Ιδίως, τώρα που τελείωσε το master chef, για το οποίο έχει μόνον καλά να θυμάται, έχει αφιερωθεί εξολοκλήρου στο «βασίλειο της γεύσης του». Όμως, δηλώνει ότι η ευχαρίστηση που του προσφέρει η μαγειρική δεν συνεπάγεται απαραίτητα και μεγάλες χρηματικές απολαβές.
«Ο κόσμος νομίζει ότι οι chef είμαστε πλούσιοι. Καμία σχέση. Τα ��ξοδα που έχει ένα καλό εστιατόριο είναι απίστευτα. Οι πρώτες ύλες είναι πανάκριβες. Η μαγειρική είναι κατάθεση ψυχής, δεν είναι για να βγάλεις λεφτά. Αν άνοιγα σουβλατζίδικο, θα έβγαζα περισσότερα. Θα είχα μόνο αυτό και είναι σίγουρο πως θα είχα 60 μαγαζιά. Όχι ότι σνομπάρω τα σουβλάκια, αλλά εμένα μου αρέσει η επαφή και η σχέση με το φαγητό που έχω τώρα, όχι κάτι άλλο. Δεν θα ήμουν ευτυχισμένος εάν έκανα κάτι άλλο».