Πέτρος Λαγούτης: Ο γιος του με τη Μυρτώ Αλικάκη θα παίξει σε σειρά

Η απάντηση για τη σχέση του με τη Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή Happy Day

Εδώ και λίγες εβδομάδες έχει γίνει γνωστό ότι ο Πέτρος Λαγούτης κι η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ είναι μαζί εδώ και πέντε μήνες. Το ζευγάρι γνωρίστηκε στα γυρίσματα της σειράς Παγιδευμένοι

Πέτρος Λαγούτης - Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ: Έρωτας από το πρώτο πλάνο!

Στην πρεμιέρα του νέου κύκλου της σειράς Έτερος Εγώ - Νέμεσις βρέθηκε χθες βράδυ ο Πέτρος Λαγούτης, ο οποίος ανήκει στο πρωταγωνιστικό cast.

Μαζί στην TV μαζί και στη ζωή Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ και Πέτρος Λαγούτης /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Ο γνωστός ηθοποιός έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες και δέχτηκε τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων. Μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για τη σχέση του με τη συμπρωταγωνίστριά του στην αστυνομική σειρά του ΑΝΤ1.

Λαγούτης: Η σύντροφός του είναι ηθοποιός, κούκλα και 19 χρόνια νεότερη

Ο Πέτρος Λαγούτης κι η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ μαζί στο κέντρο της Αθήνας /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Είμαι εδώ με τον έναν γιο μου, γιατί συμμετέχει στη σειρά. Έχει έναν μικρό ρόλο και είμαι χαρούμενος και για αυτό. Ο γιος μου είναι στη σχολή του Εθνικού Θεάτρου. Ακολουθεί τα βήματα του μπαμπά και της μαμάς. Η συμβουλή που του έδωσα ήταν να έχει γερό στομάχι», είπε στην αρχή ο Πέτρος Λαγούτης κι όταν ρωτήθηκε για τη Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ, αντέδρασε λέγοντας: «Ήρθαμε εδώ να μιλήσουμε για τη δουλειά μας. Άλλη ερώτηση», απάντησε.

Ο Πέτρος Λαγούτης με την πρώην σύζυγό του Μυρτώ Αλικάκη και τον μεγάλο του γιο, Δημήτρη, που ασχολείται με την υποκριτική /Φωτογραφία NDP Photo Agency