«Αν ήξερα τί είναι το Just, δεν θα είχα πάει»

Ο Αντώνης, το ποδαρικό και η... καζούρα

Για μία ακόμη Δευτέρα η Ελένη κάλεσε στην εκπομπή της μέλος ή πρώην μέλος του Just the two of us, βασικό αντίπαλο του Big Brother. Για το ριάλιτι του Alpha, σήμερα η Ελένη, κουβέντα. Κιχ. Τσιμουδιά. Σαν να μην υπήρχε ένα πράγμα…

Αντίθετα, υπήρχε και παραυπήρχε για την Ελένη ο Αντώνης Βλοντάκης που της έκανε ποδαρικό στον Καφέ. Τόσο πολύ δηλαδή που άρχισε να ��ον ψάχνει με λογοπαίγνιο μέσα στο στούντιο, προτού καν εκείνος εμφανιστεί. «Πού μου τον έχετε βάλει από εδώ ή από εκεί; Από αριστερά ή από δεξιά;» ρωτούσε η Ελένη μέχρι που είδε τον Αντώνη να βγαίνει.

Δεν πρόλαβε να κάτσει ο...Αντώνης και της αποκάλυψε πόσο πολύ ντράπηκε την πρώτη φορά που βγήκε στο stage του Just: «Όταν βγήκα στην σκηνή και είδα όλο αυτόν τον κόσμο, τις κάμερες, τα φώτα, με έπιασαν ταχυκαρδίες, τρέμουλο στα πόδια, ιδρώτας, ενώ και οι παλάμες μου ήταν σε άθλια κατάσταση. Γενικά, δεν μπορώ να πω ότι για μένα όλο αυτό ήταν εύκολο, με δυσκόλεψε και με δυσκόλεψε πολύ», είπε ο Αντώνης που δεν δίστασε να παραδεχθεί ότι του αρέσει να τσαλακώνει τον εαυτό του και να δοκιμάσει καινούρια πράγματα στην σκηνή και όχι μόνο.

«Πραγματικά, εάν το ήξερα, τί ακριβώς θα ήταν όλο αυτό, ίσως να μην το είχα κάνει ποτέ», είπε με αφοπλιστική ειλικρίνεια ο πολίστας και πρόσθεσε: «Φοβόμουνα. Φοβόμουνα πολύ την καζούρα από τους συμπαίκτες μου, που με πείραζαν πολύ κάθε φορά που τελείωνε το σόου».

Ο αθλητής είπε στην Ελένη ότι αυτό που μετρά για εκείνον ήταν ότι συμμετείχε σε ένα τέτοιου είδους παιχνίδι και όχι ότι δεν κατάφερε να φτάσει στον τελικό. «Δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα. Έδωσα ό,τι είχα να δώσω και προφανώς ήταν η ώρα μου να κατέβω», κατέληξε.

Εντωμεταξύ, τελειώνει όπου να’ ναι το Just. Να πούμε στον Γιώργο Καπουτζίδη να το καθυστερήσει λιγάκι. Γιατί εάν τελειώσει σύντομα, η Ελένη ποιον θα καλεί κάθε Δευτέρα;