Γιώργος Αγγελόπουλος: Πρώην παίκτρια του Survivor η νέα σύντροφός του;

Η Δήμητρα Βαμβακούση λέγεται ότι θα μπει και στο Survivor All Star

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη του Γιώργου Αγγελόπουλου στο «Με Αγάπη Χριστιάννα» - Βίντεο ΣΚΑΪ

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο των τελευταίων ημερών, καθώς το όνομά του απασχολεί τις ψυχαγωγικές εκπομπές για το αν θα λάβει μέρος η όχι στο «Survivor All Star»

«Βόμβα» στον αέρα του ΣΚΑΪ: Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μπαίνει στο Survivor

Ο παραγωγός του reality επιβίωσης θέλει διακαώς τον «Ντάνο» στον Άγιο Δομίνικο, γι' αυτό και του προσφέρει αμύθητο συμβόλαιο, για να πει το «ναι», με τον ίδιο ωστόσο να συνεχίζει να είναι αρνητικός, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδεσε το πρωί της Τετάρτης στην εκπομπή «Πρωινό μας», η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Ο ίδιος όλο αυτό το διάστημα κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ σε πρόσφατες δηλώσεις του, είχε αρκεστεί μόνο στο ότι είναι ερωτευμένος, 

Γιώργος Αγγελόπουλος - Γιάννης Σμαραγδής: Τι συνέβη μεταξύ τους;

«Ο έρωτας είναι επικίνδυνος, αλλά εξαρτάται και σε τι ηλικία θα σου έρθει. Αν είσαι στα 15-20-22-25, που είσαι σε μια φάση δημιουργική, που ακόμα ψάχνεις τον εαυτό σου, μπορεί να καταστραφείς. Νομίζω ότι ο πραγματικός έρωτας σε αναζωογονεί και σου κάνει ένα restart. Είμαι ερωτευμένος αυτό το διάστημα, τώρα λεπτομέρειες δε χρειάζονται», είχε δηλώσει συγκεκριμένα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «On Time», το πρόσωπο που του έχει «κλέψει» την καρδιά είναι η Δήμητρα Βαμβακούση, η οποία μάλιστα φημολογείται ότι έχει δεχτεί επίσης πρόταση για το «Survivor All Star».

Το Instagram της Δήμητρας Βαμβακούση 

Η 27χρονη Δήμητρα Βαμβακούση έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο Survivor Ελλάδα - Τουρκία το 2019. Είναι γεννημένη το 1995 και πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης. 

Η εντυπωσιακή γυμνάστρια έχει ένα πολύ δυνατό λογαριασμό στο Instagram, στον οποίο μετράει πάνω από 100.000 followers. Μάλιστα στις τελευταίες της αναρτήσεις, ο Γιώργος Αγγελόπουλος βρίσκεται ανάμεσα στους χρήστες που της έχουν πατήσει like.