«Παιδιά, είστε χαζά;» - Ο εκνευρισμός του Νίκου Μουτσινά με δημοσιογράφους

Η... αμήχανη συνέντευξη του παρουσιαστή σε θεατρική πρεμιέρα

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή Mega Καλημέρα

Σε θεατρική πρεμιέρα βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας ο Νίκος Μουτσινάς, κάνοντας δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες.

Η συγκινητική αναφορά του Νίκου Μουτσινά στην αείμνηστη μητέρα του

Ο ηθοποιός και παρουσιαστής αντέδρασε σε κάποιες ερωτήσεις των δημοσιογράφων κι απάντησε με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο, όταν ρωτήθηκε για φημολογούμενο τέλος της εκπομπής του

«Αλήθεια μου λες; Αλήθεια; Δεν ξέρω, δεν έχω να σας πω κάτι σχετικά με το τηλεοπτικό μου μέλλον. Αν είχα κάτι, θα το έλεγα στην εκπομπή μου, φαντάζομαι», είπε αρχικά ο Νίκος Μουτσινάς όταν ρωτήθηκε για το Καλό Μεσημεράκι.

Κάπου μεταξύ ενόχλησης και χιούμορ κινήθηκαν οι απαντήσεις του Νίκου Μουτσινά

Σε ερώτηση για το αν θα ευχηθεί «Καλά Χριστούγεννα» στον Τριαντάφυλλο, ο Νίκος Μουτσινάς απάντησε: «Γιατί να μην του ευχηθώ; Εσύ είσαι γλυκιά και κάνεις αυτές τις ερωτήσεις; Θα ευχηθώ καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο, πρέπει συγκεκριμένα να ευχηθώ;».

«Τάσο μου, να γίνεις καλά και να φύγουμε»: Η εξομολόγηση του Νίκου Μουτσινά

Στη συνέχεια, όταν η ρεπόρτερ προσπάθησε να μιλήσει για τον τραγουδιστή, ο Νίκος Μουτσινάς είπε: «Μην το συνεχίζετε, δε βλέπω να σέβεστε κάτι. Ποια είναι η κοπέλα, η άτιμη; Θα πάω να δω πού μένει τα Χριστούγεννα».

Ο Νίκος Μουτσινάς χαρακτήρισε «κακή τηλεόραση» τις ερωτήσεις που του έκαναν οι ρεπόρτερ σε θεατρική πρεμιέρα

«Θα θυμηθείτε τα αγαπημένα σας Χριστούγεννα, μια ωραία εμπειρία… », είπε ακόμα η ρεπόρτερ κι ο παρουσιαστής απάντησε γελώντας: «Τα αγαπημένα μου Χριστούγεννα είναι πριν σε γνωρίσω. Βάλε όποια χρονιά θες».

Μελέτη για Μουτσινά: «Φοβάμαι να πασάρω τα θέματά του, όλο παρεξηγείται»

Σε ερώτηση για την Ελεονώρα Μελέτη και για το αν υπήρξε κάποια παρεξήγηση, ο Νίκος Μουτσινάς απάντησε: «Παιδιά, είστε χαζά; Επικοινωνούμε; Γιατί ρωτάτε τέτοια πράγματα; Μετά κάνετε παράπονα ότι δε μιλάμε στις κάμερες. Τι κερδίζουμε τώρα με όλο αυτό; Είναι κακή τηλεόραση».