Παπαδημητρίου: Ο γιος της μετακόμισε και η μαμά φτιάχνει το νέο του σπίτι

Ο μεγάλος της γιος, Διονύσης ξεκινάει τις σπουδές του στην Κύπρο

Το φθινόπωρο έχει μπει για τα καλά και μαζί έχουν ξεκινήσει οι νέες υποχρεώσεις για όλους. Για τους μεγαλύτερους οι δουλειές, για τους μικρότερους οι σπουδές και για τις μαμάδες… όλα μαζί!

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου δημοσίευσε μία ασπρόμαυρη φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στην οποία την βλέπουμε σε ένα «χάος» από βαλίτσες και πράγματα.

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Ο γιος της τελείωσε τις Πανελλήνιες

Η ηθοποιός, όπως εξήγησε, βρίσκεται στο νέο σπίτι του μεγάλου της γιου, Διονύση, που ξεκινάει τις σπουδές του στην Κύπρο.

«Είσαι μάνα και έχεις πάει να βοηθήσεις το παιδί σου να τακτοποιηθεί για τις σπουδές του, εκτός έδρας; Ξέρεις ακριβώς τί συμβαίνει μέσα στο κεφάλι μου αυτή τη στιγμή. Έχω κι αυτό που δεν μπορώ να κοιμηθώ, αν δεν τα φτιάξω όλα. Θα είναι πολύ μεγάλη η νύχτα», έγραψε η Ντορέττα Παπαδημητρίου στη λεζάντα της ανάρτησής της. 

Να θυμίσουμε ότι η Ντορέττα Παπαδημητρίου έχει αποκτήσει δύο γιους από τον πρώην σύζυγό της, Κώστα Πηλαδάκη. Τον 18χρονο Διονύση και τον 16χρονο Φίλιππο. Για το ενδεχόμενο ενός τρίτου παιδιού, η ηθοποιός έχει πει πως δεν το αποκλείει, αρκεί να βρεθεί ο σωστός άνθρωπος.