Αλ. Ταβουλάρη: Τα δάκρυα για τον Πάνο Νάτση και ο λόγος που νιώθει άσχημα

«Μου είναι πολύ δύσκολο», είπε η ηθοποιός

Εννέα μήνες πριν το νήμα της ζωής του Πάνου Νάτση, έπειτα από ένα τροχαίο δυστύχημα που είχε με τη μηχανή του.

Το μοιραίο βράδυ βρισκόταν στο σπίτι της καλής του φίλης, Αλεξάνδρας Ταβουλάρη, η οποία γιόρταζε τα γενέθλιά της μαζί με αγαπημένα της πρόσωπα.

Αλεξάνδρα Ταβουλάρη: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τον θάνατο του Πάνου Νάτση

Αλεξάνδρα Ταβουλάρη και Πάνος Νάτσης / φωτογραφία NDP

Όπως εξομολογήθηκε η ηθοποιός μιλώντας στη Super Κατερίνα υπάρχουν στιγμές που αισθάνεται άσχημα για το ατύχημα του ηθοποιού που σημειώθηκε μετά το πάρτι γενεθλίων της.

Πάνος Νάτσης: Η φωτογραφία της συντρόφου του από το σημείο του δυστυχήματος

Διονυσία Γεωργιάδου: Δεν έχω αποφασίσει αν θα κάνω το παιδί του Πάνου Νάτση


«Αισθάνομαι άσχημα που το ατύχημα έγινε μετά το πάρτι γενεθλίων μου. Αισθάνομαι περισσότερο άσχημα που χάθηκε ένας φίλος μου και τώρα όλα τα υπόλοιπα είναι λεπτομέρειες. Σίγουρα πάντα σκέφτεσαι μήπως μπορούσαμε να το έχουμε ανατρέψει όλο αυτό. Μήπως θα μπορούσαμε να έχουμε κάνει κάτι αλλά είναι πολλά πράγματα στη ζωή είναι για να γίνουν και δεν μπορείς να τα ανατρέψεις. Από την άλλη, χαίρομαι γιατί έχω μια εικόνα του πολύ ζωντανή και χαρούμενη από αυτή τη στιγμή που περάσαμε όλοι μαζί».

Αλεξάνδρα  Ταβουλάρη και Πάνος Νάτσης στο θεατρικό σανίδι/φωτογραφία NDP


«Δεν μπόρεσα να δω τις “Σέρρες” όταν προβλήθηκαν. Και τώρα είμαι… Δε γίνεται… Μου είναι εξαιρετικά δύσκολο. Προσπαθούν να με παροτρύνουν όλοι να το δω αλλά ακόμα και τώρα βλέπω το trailer και μετά είμαι… Μου είναι πολύ δύσκολο», πρόσθεσε η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη με βουρκωμένα μάτια και «σπασμένη» φωνή.