Ηλίας Βρεττός - Αναστασία Δεληγιάννη: Όλα έτοιμα για τον γάμο τους!

Πότε και πού θα γίνει ο γάμος του τραγουδιστή; - Το νυφικό της νύφης

Παλαιότερο ρεπορτάζ του Happy Day για τον γάμο του Ηλία Βρεττού

Πολύ ευτυχισμένος είναι ο Ηλίας Βρεττός, καθώς έχει βρει τον έρωτα στα μάτια της αγαπημένης του, Αναστασίας Δεληγιάννη.

Ο τραγουδιστής και η σύντροφός του, που είναι μαζί τα τελευταία τέσσερα χρόνια, ετοιμάζονται μάλιστα να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας σε λίγα 24ωρα.

 

Πού θα γίνει ο γάμος

Ο γάμος του ερωτευμένου ζευγαριού θα λάβει χώρα στην ιδιαίτερη πατρίδα του Ηλία Βρεττού, την Εύβοια, με την ακριβή ημερομηνία να παραμένει κρυφή.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “RealLife’’, τα πάντα για τον γάμο είναι έτοιμα! Ο Ηλίας Βρεττός και η Αναστασία Δεληγιάννη έχουν οργανώσει όλες τις λεπτομέρειες τόσο του μυστηρίου όσο και της δεξίωσης που θα ακολουθήσει και ανυπομονούν για τη μεγάλη μέρα. 

Για τους καλεσμένους που θα καταφθάσουν στην Κύμη από την Αθήνα έχει διασφαλιστεί διαμονή σε ένα από τα διασημότερα και πολυτελή ξενοδοχεία του νησιού.

Μάλιστα, τα μεθεόρτια συμπίπτουν με τα γενέθλια του τραγουδιστή και το ζευγάρι και οι φίλοι θα έχουν σίγουρα πολλούς λόγους να γιορτάζουν!

Το νυφικό της Αναστασίας Δεληγιάννη

Η Αναστασία Δεληγιάννη είχε καταλήξει από πολύ νωρίς στο νυφικό που θα φορέσει στην ομορφότερη μέρα της ζωής της, το οποίο φέρει την υπογραφή της Κύπριας σχεδιάστριας Έφης Παπαϊωάννου.