Τέλος στην κόντρα του πρίγκιπα William με τον πρίγκιπα Harry

Ανταλλάσουν μηνύματα και κάνουν βιντεοκλήσεις

Ο πρίγκιπας William με τον πρίγκιπα Harry λίγο πριν την τετ α τετ τους συνάντηση με αφορμή τους εορτασμούς του Πλατινένιου Ιωβηλαίου της Βασίλισσας, ήρθαν ξανά κοντά αυτή τη φορά μέσω μηνυμάτων και βιντεοκλήσεων, σύμφωνα με την «Daily Mail».

Πρίγκιπας Harry και πρίγκιπας William/Φωτογραφία AP

 

William και Harry ξανά μαζί για το χατίρι της γιαγιάς Ελισάβετ

Η ίδια πηγή αναφέρει πως τα δυο αδέρφια διατηρούν τώρα τελευταία στενές επαφές, δείχνοντας να έχουν αφήσει πίσω τους όλα όσα τους χώριζαν. 

«Αλλά τώρα υπάρχει μια έντονη αίσθηση ότι αυτό που συνέβη ανήκει στο παρελθόν και ότι έχουν προχωρήσει... Φαίνεται ότι οι δυο τους έχουν θεραπεύσει το ρήγμα»

Εξαλλοι στο Buckingham: Στη φόρα οι επικοί καβγάδες William και Harry

Μάλιστα επισημαίνεται ότι ο Harry με τον William επικοινωνούν εν απουσία των συζύγων τους, που επιθυμούν οι άντρες τους να λύσουν μόνοι τους τις διαφορές τους.

Το ιστορικό της κόντρας τους ξεκίνησε το 2009 όταν οι δυο τους διαφωνούσαν για προσωπικά θέματα και συγκεκριμένα για τη θέση του πρίγκιπα Harry στην οικογένεια.

Όπως όλα δείχνουν όμως κατάφεραν μετά από καιρό να ξεπεράσουν τα προβλήματα και να συμφιλιωθούν. Η Meghan και ο Harry αναμένεται να πετάξουν στην Αγγλία με τα παιδιά τους, τον Άρτσι και την Lilibet εντός αυτής της εβδομάδας.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star