Πρώτη δημόσια έξοδος της Liz Hurley με το νέο αμόρε!

Μετά το κρυφτούλι, πήγαν καλεσμένοι σε γάμο

Ο κόσμος το ΄χε τούμπανο και αυτοί κρυφό καμάρι! Χωρίζοντας και οι δυο ταυτόχρονα από τους πρώην συζύγους τους, Liz Hurley και Shane Warne, ζούσαν μέχρι τώρα κρυφά τον έρωτα τους. Και σημειώστε το μέχρι τώρα, γιατί πλέον δεν τον ζουν κρυφά, αλλά τον διατυμπανίζουν επίσημα!
Πριν μερικές εβδομάδες, το μόνο που επιβεβαίωνε τη σχέση τους ήταν ένα «καυτό» φιλί το οποίο τους είχαν τσακώσει οι παπαράτσι να ανταλλάσουν μέσα στο αυτοκίνητο. Πλέον όμως το πήραν απόφαση και και το διατυμπανίζουν μόνοι τους.

Πώς; Πήγαν μαζί σε γάμο και μάλιστα ως ζευγάρι! Τόσο η 45χρονη Hurley όσο και ο 41χρονος Shane, έδειχναν να απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου. Χαμογελούσαν συνεχώς, έκαναν αστεία ο ένας στον άλλον, ενώ η γλώσσα του σώματος «μιλούσε» από μόνη της. Ο Shane μάλιστα, «πιάστηκε» κάποια στιγμή να της χαϊδεύει τρυφερά αλλά διακριτικά το χέρι.

Όσο για τη Hurley; όπως θα διακρίνετε από τις φωτογραφίες μάλλον το απολάμβανε, αφού είχε ένα χαμόγελο μόνιμα καρφιτσωμένο στα χείλη. Μάλιστα, αυτό που συζητήθηκε έντονα ήταν το άσπρο στενό φόρεμα που επέλεξε να φορέσει καθώς έφερνε ολίγον τι σε νυφικό.

Λέτε να το… ξανασκέφτεται και για δεύτερο στεφάνι; Ο χρόνος θα δείξει!