Meghan Markle: Νοσηλεύεται με εγκεφαλικό ο πατέρας της, Thomas

Έξαλλη η αδερφή της δούκισσας του Σάσεξ

Δείτε διάφορες φωτογραφίες της Meghan Markle

Λίγες ημέρες πριν η Meghan Markle επιστρέψει στο Λονδίνο για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της Βασίλισσας Ελισάβετ, ο πατέρας της Δούκισσας του Σάσεξ, Thomas, υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο.

Ο Thomas Markle δεν έχασε ευκαιρία να... κράξει τη «γαλαζοαίματη» κόρη του σε τηλεοπτική του συνέντευξη

Σύμφωνα με δημοσίευμα του TMZ, ο 77χρονος άντρας μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο στην Τσούλα Βίστα της Καλιφόρνιας, γύρω στις 21:30 τοπική ώρα. Το δημοσίευμα υποστηρίζει πως δεν μπορούσε να μιλήσει με τους γιατρούς κι έγραψε τα συμπτώματα σε ένα κομμάτι χαρτί.

Τόμας Μαρκλ: Ο πατέρας της Μέγκαν απασφάλισε… ξανά!

Την ίδια στιγμή, η Daily Mail αναφέρει πως υπάρχει οργή στην οικογένεια Markle, αφού πλήρωσε μόνος του την ιατρική του περίθαλψη, χωρίς καμία βοήθεια από την κόρη του Meghan.

Meghan Markle & Πρίγκιπας Harry στο One World Trade στη Νέα Υόρκη τον περασμένο Σεπτέμβριο /Φωτογραφία AP Images

«Ο πατέρας μου αναρρώνει στο νοσοκομείο. Ζητάμε ιδιωτικότητα για την οικογένεια, για την υγεία και την ευημερία του. Απλώς χρειάζεται ηρεμία και ξεκούραση», δήλωσε στην Daily Mail η 57χρονη κόρη του, Samantha και στη συνέχεια κατηγόρησε ευθέως την αδερφή της Meghan, λέγοντας: «Είναι παρωδία το πόσο βασανίστηκε και πόσα χρειάστηκε να περάσει χάρη στην περιφρόνηση της αδερφής μου τα τελευταία χρόνια. Αυτό είναι ασυγχώρητο».

Η Meghan Markle κατηγορεί τα ΜΜΕ για την κακή σχέση με τον πατέρα της

Στις 19 Μαΐου του 2018 ο Harry και η Meghan ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου /Φωτογραφία AP Images

Υπενθυμίζεται ότι ο Thomas Markle δεν ήταν καλεσμένος στον βασιλικό γάμο της Meghan με τον πρίγκιπα Χάρι τον Μάιο του 2018, λόγω προβλημάτων με την καρδιά του.