Rihanna: Η πλουσιότερη καλλιτέχνης στον κόσμο με περιουσία 1.7 δισ. δολάρια

Σύμφωνα με την ετήσια λίστα του περιοδικού Forbes

Για ακόμα μία χρονιά το όνομά της φιγουράρει στην κορυφή της ετήσιας λίστας του Forbes. Η Rihanna, λοιπόν, είναι  και επίσημα πλέον δισεκατομμυριούχος και η πιο πλούσια γυναίκα μουσικός στον κόσμο, σύμφωνα με τη λίστα του περιοδικού.

Forbes: Αυτοί είναι οι 25 πιο πλούσιοι καλλιτέχνες για το 2021

Rihanna

Η τραγουδίστρια με την εξωτική ομορφιά, που έγινε πρώτη φορά γνωστή από το single της, «Umbrella», έχει περιουσία που ανέρχεται στα 1,7 δισ. δολάρια.

 

Η καριέρα της μέλλουσας μαμάς, σε συνδυασμό με την επιχειρηματική της δραστηριότητα, αφού έχει κυκλοφορήσει τη δική της σειρά εσωρούχων, αλλά και καλλυντικών, εκτόξευσαν τον τραπεζικό της λογαριασμό στα ύψη.

Άλλη Μία Sexy «Πουπουλένια» Εμφάνιση της Εγκύου Rihanna

Μπορεί στη λίστα με τους πιο πλούσιους καλλιτέχνες να βρίσκεται στην κορυφή, αλλά στην παγκόσμια λίστα με τους πιο πλούσιους ανθρώπους βρίσκεται στο νούμερο 1.729.

Peter Jackson

Στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο σκηνοθέτης του «Άρχοντα των δαχτυλιδιών» και του «Hobbit» Peter Jackson, o οποίος έχει περιουσία 1.5 δισεκατομμυρίων που τον κατατάσσει στο νούμερο 1.929 της παγκόσμιας λίστας του Forbes.

 

Τέλος, να αναφέρουμε ότι στη λίστα υπάρχουν κι άλλοι celebrities που υπήρχαν και πέρυσι όπως η Kim Kardashian με περιουσία 1.8 δισεκατομμυρίων δολαρίων, ο Kanye West με 2 δισεκατομμύρια, ο Steven Spielberg με 3.7 δισεκατομμύρια, ο Jay-Z με 1.3 δισεκατομμύρια και τέλος η Oprah Winfrey με 2.6 δισεκατομμύρια δολάρια.