Η Milla Jovovich για την εισβολή στην Ουκρανία: «Είμαι συντετριμμένη»

Η 46χρονη ηθοποιός έχει καταγωγή από την Ουκρανία και τη Ρωσία

Δείτε διάφορες φωτογραφίες της Milla Jovovich

Η Milla Jovovich παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στην Ουκρανία με την εισβολή της Ρωσίας.

Η Milla Jovovich έγινε μαμά για τρίτη φορά!

«Η χώρα και ο λαός μου βομβαρδίζονται. Οι φίλοι και η οικογένειά μου κρύβονται», έγραψε η 46χρονη κινηματογραφική σταρ, εξηγώντας ότι έχει καταγωγή κι από τις δυο χώρες

Η Milla Jovovich στη Μόσχα το 2017 για την προώθηση της ταινίας Resident Evil /Φωτογραφία AP Images

«Είμαι κομμένη στα δύο καθώς παρακολουθώ τη φρίκη να εκτυλίσσεται, τη χώρα να καταστρέφεται, οικογένειες να εκτοπίζονται, όλη τους η ζωή να βρίσκεται σε απανθρακωμένα θραύσματα γύρω τους», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια δημοσίευσε πληροφορίες σχετικά με τους οργανισμούς που παρέχουν βοήθεια και δέχονται δωρεές για την Ουκρανία. 

Η Milla Jovovich έγινε μαμά για τρίτη φορά!

«Θυμάμαι τον πόλεμο στην πατρίδα του πατέρα μου την πρώην Γιουγκοσλαβία και τις τραυματικές ιστορίες που μου έλεγε η οικογένειά του. Πόλεμος. Πάντα πόλεμος. Ηγέτες που δεν μπορούν να φέρουν ειρήνη. Και πάντα, ο λαός την πληρώνει με αίμα και δάκρυα», έγραψε.

Milla Jovovich: Γέννημα-θρέμα Κιέβου

Η μητέρα της Milla Jovovich είναι από τη Ρωσία κι ο πατέρας της από τη Σερβία. Εκείνη γεννήθηκε στο Κίεβο όπου κι έζησε μέχρι τις αρχές της δεκαετίας του ’80 όπου και μετακόμισε στις ΗΠΑ.