Τζένη Μπαλατσινού: Το τελετουργικό με τις κόρες της, Αμαλία και Αλεξάνδρα

«Έκλαψα πολύ. Τελείωσε μία περίοδος», δήλωσε η παρουσιάστρια

Δείτε διάφορες φωτογραφίες της Τζένης Μπαλατσινού

Η Τζένη Μπαλατσινού θέλει να περνά ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά της και πάντα βρίσκεται δίπλα τους, απολαμβάνοντας κάθε στάδιο της ζωής τους. 

Η Τζένη Μπαλατσινού περιγράφει το 24ωρό της - «Ξυπνάω στις έξι το πρωί»

Η γνωστή παρουσιάστρια και επιχειρηματίας παραχώρησε πρόσφατα στη Vogue μία εφόλης της ύλης συνέντευξη, στην οποία, μεταξύ άλλων, μίλησε και για τη σχέση που έχει με τις δυο κόρες της Αμαλία και Αλεξάνδρα και πώς κατάφερε να κρατήσει τις ισορροπίες όταν περνούσαν την εφηβεία.

«Θα σου πω δυο ιστορίες. Η Αμαλία και η Αλεξάνδρα μεγάλωσαν στο ίδιο δωμάτιο. Κάθε βράδυ, καθόμουν ανάμεσά τους, στο πάτωμα, και διαβάζαμε ιστορίες. Ήταν η καλύτερη ώρα της ημέρας.

Όταν η Αμαλία πήγε στο Γυμνάσιο και χρειάστηκε να αλλάξει δωμάτιο, γιατί θα είχε περισσότερο διάβασμα, κάνοντας τη μεταφορά, έκλαψα πολύ. Τελείωσε μια περίοδος. Δε θα ήμουν ξανά στη μέση, να λέω ιστορίες και να πηδάει η μια στο κρεβάτι της άλλης κι εγώ να γελάω και να απαντάω σε ερωτήσεις. Κάτι άλλο που θυμάμαι είναι όταν μπήκαν τα κορίτσια μου στο Πανεπιστήμιο».

Η Tζένη Μπαλατσινού παραχώρησε πρόσφατα στη Vogue μία εφόλης της ύλης συνέντευξη, στην οποία, μεταξύ άλλων, μίλησε και για τη σχέση που δένει την ίδια με τις δυο κόρες της, Αμαλία και Αλεξάνδρα 

«Είχαμε ένα τελετουργικό και με κάθε παιδί, όταν τελείωνε το Νηπιαγωγείο, το Δημοτικό, το Γυμνάσιο, την τελευταία ημέρα στο σχολείο πιανόμασταν από το χέρι και γυρνούσαμε να κοιτάξουμε το κτίριο για τελευταία φορά, λέγοντας “πάει και αυτό, πάμε να υποδεχτούμε το επόμενο, όπου θα περάσουμε ακόμα καλύτερα”. Όταν μπήκαν στο Πανεπιστήμιο και αφού φτιάξαμε το φοιτητικό δωμάτιο, χρειάστηκε μετά από μερικές ημέρες να επιστρέψω. Και τις δυο φορές γύρισα μόνη μου και κοίταξα το κτίριο πίσω μου, δεν τις κρατούσα από το χέρι».

Τζένη Μπαλατσινού: Φτιάχνοντας λαχταριστά γλυκά μαζί με τα παιδιά της

Η σύζυγος του Βασίλη Κικίλια δεν έκρυψε, μάλιστα, τη συγκίνησή της, μιλώντας για τα κορίτσια της. 

«Όταν τα παιδιά κάνουν αυτό που τα ευχαριστεί, είναι ευχαριστημένα και πλήρη, είσαι κι εσύ. Όσο κι αν αλλάζουν, όσο και αν σου λείπουν. Και κάθε μετάβαση σου προσφέρει κάτι καινούργιο. Ξέρεις ότι σκέφτομαι συχνά πότε θα γίνω γιαγιά; H Αμαλία είναι ήδη 25 χρόνων»;