Πάνος Νάτσης: Η επιθυμία της οικογένειάς του για την κηδεία

Η ανακοίνωση του Σπύρου Μπιμπίλα, προέδρου του Σ.Ε.Η

Το Star βρέθηκε στο σημείο που έχασε τη ζωή του ο Πάνος Νάτσης 

Θλίψη έχει σκορπίσει στον καλλιτεχνικό και όχι μόνο χώρο, η τραγική είδηση του θανάτου του ηθοποιού Πάνου Νάτση

Σπάραξε ο ξάδερφος του Πάνου Νάτση: «Σύντομα θα αρραβωνιαζόταν»

Ο 31χρονος καλλιτέχνης έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα του Σαββάτου 29/01, σε τροχαίο δυστύχημα που είχε με τη μηχανή του στο κέντρο της Αθήνας, συγκρούστηκε με φορτηγό, στη συμβολή των οδών Δεληγιώργη και Κεραμεικού, στο Μεταξουργείο.

Πάνος Νάτσης: Τι έλεγε ο ηθοποιός στην τελευταία του συνέντευξη

Το βράδυ της Κυριακής 30/1, ο πρόεδρος του Σ.Ε.Η, Σπύρος Μπιμπίλας, με μια ανάρτηση γνωστοποίησε την επιθυμία των αγαπημένων ανθρώπων του αδικοχαμένου ηθοποιού για τη κηδεία του, η οποία μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό πότε και πού θα γίνει.

Η οικογένειά του και η σύντροφός του ζήτησαν αντί στεφάνων να ενισχυθεί η Διεθνής υποστήριξη γυναικών WOMAN IN NEED, που αφορά στις κακοποιήσεις γυναικών.

Δείτε την ανάρτηση για την κηδεία του Πάνου Νάτση

Στην μνήμη του αγαπημένου μας φίλου που έφυγε τόσο ξαφνικά και τραγικά από κοντά μας η οικογένεια του και η σύντροφός του, αποφάσισαν να ζητήσουν από όλους εμάς αντί στεφάνων να ενισχυθεί η Διεθνής υποστήριξη γυναικών (που αφορά στις κακοποιήσεις γυναικών) WOMAN IN NEED, αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία, με έδρα στην Βούλα, Υγείας 33 ΤΚ 16673 ΑΦΜ998732508 κ τηλ. 2108996636. Έτσι θα στείλουμε την θετική μας ενέργεια στον πολύτιμο φίλο μας που χάθηκε και που ήταν ένας υπερευαίσθητος άνθρωπος με αξίες.