Πάνος Σταθακόπουλος: «Δε μετανιώνω που άφησα την Ιερατική Σχολή»

Όσα αποκάλυψε ο ηθοποιός για την ενδιαφέρουσα ζωή του

Δείτε τη συνέντευξη του Πάνου Σταθακόπουλου στο Breakfast@Star

Για χρόνια τον έχουμε δει σε πιο μικρούς αλλά πολύ χαρακτηριστικούς ρόλους στην τηλεόραση, ενώ φέτος συμμετέχει στη σειρά Συμπέθεροι από τα Τίρανα, αλλά και στην παράσταση Κι Από Σμύρνη… Σαλονίκη.

Ο Πάνος Σταθακόπουλος μίλησε στη Μαρία Κοκολάκη και το Breakfast@Star για την άκρως ενδιαφέρουσα ζωή του, την οικονομική ανέχεια και την… Ιερατική Σχολή στην οποία φοίτησε!

Σταθακόπουλος για Σιμαρδάνη: «Δεν γνώριζε ότι οι γιατροί του είχαν δώσει 3 μήνες ζωής»

«Διαβάζοντας τον χαρακτήρα μου για τους Συμπέθερους, ταυτίστηκα αμέσως», είπε για τον Δήμαρχο του χωριού Κουδουνάρι που υποδύεται στην κωμική σειρά των Ρέππα-Παπαθανασίου. 

Σκηνή του Πάνου Σταθακόπουλου από τη σειρά Συμπέθεροι από τα Τίρανα

Στη συνέχεια, ο ταλαντούχος ηθοποιός έκανε και μια αποκάλυψη για τις σπουδές του πριν ασχοληθεί με το θέατρο. «Στα 13 μου πήγα στην Ιερατική Σχολή στην Τήνο, για πέντε χρόνια προκειμένου να γίνω παπάς», είπε.

Ο Πάνος Σταθακόπουλος συμμετέχει στην παράσταση Κι Από Σμύρνη... Σαλονίκη

Συνεχίζοντας δήλωσε: «Το έβλεπα κι εκεί σαν θέατρο, περνούσα καλά. Όπου πάω δημιουργώ το κλίμα για να περάσω καλά. Πολλοί φίλοι μου είναι ιερείς, δάσκαλοι μου είναι μητροπολίτες, ένας άλλος βρίσκεται στο Άγιο Όρος και ήταν διευθυντής στην Αθωνιάδα Σχολή. Αρκετοί συμμαθητές μου είναι ιερείς στην Τήνο».

Έλληνας ηθοποιός: «Πέρασα δύσκολα, έπαιρνα προϊόντα που είχαν για πέταμα»

Σε άλλο ενδιαφέρον σημείο της συνέντευξής του, αναφέρθηκε και στην οικονομική ανέχεια των πρώτων ετών του στην Αθήνα και τη δραματική σχολή. «Τα πρώτα χρόνια στην Αθήνα ήταν δύσκολα. Ζητούσα από τον μανάβη να μου δώσει όσα λαχανικά και φρούτα του περίσσευαν. Είχα τέτοια περηφάνια κι είχα αγωνιστεί για τα θέλω μου... Δεν ήθελα να ζητήσω από τους δικούς μου».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star