Κλέλια Πανταζή - Η πρώτη οικογενειακή φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο

Έγινε μανούλα για δεύτερη φορά η όμορφη αθλήτρια

Δείτε διάφορες φωτογραφίες της Κλέλιας Πανταζή και του συζύγου της, Λευτέρη Τσάκαλου

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν εδώ και λίγα 24ωρα η Κλέλια Πανταζή κι ο σύζυγός της Λευτέρης Τσάκαλος, αφού ήρθε στον κόσμο το δεύτερο μωράκι τους

Γέννησε η Κλέλια Πανταζή - Ήρθε στον κόσμο ο δεύτερος γιος της

Το ζευγάρι απέκτησε τη Δευτέρα 3 Ιανουαρίου ένα ακόμα υγιέστατο αγοράκι, με την ευτυχία τους να μην κρύβεται, όπως βλέπουμε και στις φωτογραφίες που δημοσίευσαν το απόγευμα της Τρίτης στο Instagram. 

Στα τρυφερά ενσταντανέ βλέπουμε την όμορφη αθλήτρια να κρατάει στην αγκαλιά της το νεογέννητο αγοράκι τους και να φιλάει με τρυφερότητα το κεφαλάκι του, με τον σύζυγό της να στέκεται πίσω τους.

«Το παζλ της ευτυχίας από πόσα κομμάτια αποτελείται..; Στης δίκης μας οικογένειας, χθες μπήκε άλλο ένα κομμάτι..! Λευτέρη μου, σ’ ευχαριστώ για το δεύτερο θαύμα που ζω!», σχολίασε η Κλέλια Πανταζή.

Κλέλια Πανταζή: Η αγκαλιά με τον νεογέννητο ανιψιό της!

«Αν σκεφτόμουν ποιος θα ήταν ο πιο ιδανικός και κατάλληλος τρόπος για να ξεκινήσει το 2022, δε θα μπορούσα να σκεφτώ κάτι διαφορετικό! Καλωσήρθες στην οικογένεια μας μικρέ μου φίλε! Σε ευχαριστώ για αυτό το υπέροχο δώρο και συναίσθημα Κλέλια Πανταζή», έγραψε στην ανάρτησή του ο σύζυγός της.