GNTM: O Στυλιανός συγκατοικεί με την Όλγα και τους γονείς της!

Οι πρώην παίκτες του GNTM είναι full in love

Η Όλγα και ο Στυλιανός ζουν τον απόλυτο έρωτα. Μέσα στο GNTM 4, όπου γνωρίστηκαν για πρώτη φορά, ξεκίνησαν να κάνουν φιλική παρέα κι αργότερα η σχέση τους εξελίχθηκε σε ένα μεγάλο ειδύλλιο. 

Ο Στυλιανός «λιώνει» για την Όλγα: «Το άλλο μου ολόκληρο»

Έκτοτε είναι αχώριστοι. Καλεσμένοι στο στούντιο του Breakfast@Star αποκάλυψαν ότι ο ένας ακολουθεί τον άλλον στα casting και αγωνιά. 

«Είμαι σχεσάκιας, μ' αρέσει να έχω δεσμό, αλλά δεν το είχα νιώσει ποτέ τόσο έντονα και να έχω την ανάγκη να είμαστε με τον άλλον συνέχεια μαζί», εξομολογείται η Όλγα Ντάλλα για τον καλό της. 

«Στην Όλγα βρήκα τα πάντα, εξυπνάδα και ομορφιά», ανταπέδωσε στα τρυφερά λόγια της Όλγας ο Στυλιανός.

GNTM 4 Όλγα: «Ο Στυλιανός είναι η αγάπη της ζωής μου» 

«Ξεκινήσαμε ως φίλοι, με βοηθούσε πολύ στο μόντελινγκ. Αν δεν ήταν ο Στυλιανός, εγώ στο παιχνίδι δε θα είχα φτάσει τόσο μακριά», ανέφερε χαρακτηριστικά το εντυπωσιακό μοντέλο, το οποίο τερμάτισε στη δεύτερη θέση πίσω από την Κυβέλη. 

GNTM 4 Όλγα: «Ήθελα να κερδίσω αλλά ήμουν χαρούμενη που έφτασα στον τελικό»

Ο Στυλιανός μένει στο ίδιο σπίτι με την Όλγα και τους γονείς της. Για το πώς αντέδρασαν όταν τον πρωτοείδαν λέει «Με δέχτηκαν σαν να είμαι δικός τους και τους ευχαριστώ πάρα πολύ. Είναι λες και ήμουν χρόνια εκεί».

«Την πρώτη φορά που τους συνάντησα ήταν σαν να τους ξέρω χρόνια, επειδή άκουγα πάρα πολλά από την Όλγα στο σπίτι», πρόσθεσε στη συνέχεια. 

Σχετικά με το πώς είναι η συμβίωσή τους , η Όλγα «έδωσε» στεγνά τον Στυλιανό, ο οποίος είναι λιγάκι ακατάστατος και δε μαζεύει τα ρούχα του. 

 

 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Δείτε όλα τα επεισόδια του GNTM 4

O 4ος κύκλος μπορεί να  έφτασε στο τέλος του, αλλά το Star ανακοίνωσε ότι το GNTM επιστρέφει στις οθόνες μας και την επόμενη χρονιά, με τον 5ο κύκλο!

Αν δε σου αρκεί μόνο να το βλέπεις αλλά θέλεις να το ζήσεις κι εσύ, δήλωσε συμμετοχή στο gntm.star.gr