Κρίστη Καθάργια: Συγκλονίζει μιλώντας για τη μάχη της με τον κορωνοϊό

«Ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος. Νοσήσαμε πάρα πολύ άσχημα»

Πριν από λίγους μήνες τόσο ο Γιώργος Μαυρίδης όσο και η σύντροφός του, Κρίστη Καθάργια, νόσησαν με κορωνοϊό και το πέρασαν μάλιστα αρκετά σοβαρά.

Γιώργος Μαυρίδης: Μπήκε στο νοσοκομείο και η σύντροφος του, Κρίστη!

Η εντυπωσιακή σύντροφος και μέλλουσα σύζυγος του tattoo artist μίλησε ζωντανά το πρωί της Πέμπτης στη «Super Κατερίνα» για όσα πέρασαν, ενώ αποκάλυψε πως πρόσφατα νόσησαν με κορωνοϊό και οι γονείς της.

Μάλιστα, ανέφερε ότι ο πατέρας της συνεχίζει ακόμη να αντιμετωπίζει προβλήματα με την υγεία του, λόγω του ιού.

Κρίστη Καθάργια - Γιώργος Μαυρίδης

«Ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος. Νοσήσαμε πάρα πολύ άσχημα. Πριν από λίγο καιρό νόσησαν και οι γονείς μου. Η μητέρα μου που ήταν διπλά εμβολιασμένη το πέρασε ελαφριά. Ο πατέρας μου που δεν είχε προλάβει να κάνει τη δεύτερη δόση, το πέρασε πάρα πολύ άσχημα.

Τρομάξαμε πάρα πολύ. Τα κατάφεραν και οι δύο. Το πρόβλημα είναι πως στον μπαμπά μου έχει αφήσει κάποια προβλήματα με τα πνευμόνια και την καρδιά. Ελπίζουμε όλα να πάνε καλά.

Εγώ και ο Γιώργος είχαμε νοσηλευτεί. Τώρα είμαστε εμβολιασμένοι και οι δύο. Έχω καταλάβει πως υπάρχει ακόμη μια σύγχυση. Αν κάτσω και συγκρίνω, καταλαβαίνω πως οι περισσότεροι που φοβούνται πιο πολύ το εμβόλιο από τον ιό, είναι αυτοί που δεν έχουν νοσήσει ακόμη. Απλώς επειδή είναι πολύ περίεργη αυτή η ασθένεια, εγώ δε θα το ξαναρίσκαρα με τίποτα να ξαναπεράσω κάτι αντίστοιχο. Το εμβόλιο δε μου λέει τίποτα μπροστά σε αυτό που πέρασα σαν ασθενής. Δεν έβγαινε η φωνή. Δε μπορούσα να κουνήσω ούτε τα χέρια μου, ούτε τα πόδια μου. Όλα καλά τώρα. Πάμε για τρίτη δόση» ανέφερε χαρακτηριστικά η Κρίστη Καθάργια.